Aliağaspor Fk'da Mustafa Bahadır Sürprizi

Aliağaspor FK’da takımın başına getirilen Teknik Sorumlu Mustafa Bahadır, takımla ilk antrenmanına çıktı

Aliağaspor Fk'da Mustafa Bahadır Sürprizi
Editör: Aliağa Medya
09 Eylül 2019 - 22:24

Aliağaspor FK’da takımın başına getirilen Teknik Sorumlu Mustafa Bahadır, takımla ilk antrenmanına çıktı.


 


Aliağaspor FK Yönetimi, geçtiğimiz sezon Somaspor’da şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik adam Mustafa Bahadır ile anlaşma sağladı. Takımın başına getirilen Mustafa Bahadır, zaman kaybetmeden takımla ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Petkim Stadında yapılan antrenman kondisyon çalışmasının ardından yarım sahada taktik maç ile son buldu. Antrenmanı kulüp başkanı Kamil Önal ile sportif direktör Turgay Mete de yakından takip etti.  


 


ALİAĞASPOR FK TEKNİK SORUMLUSU MUSTAFA BAHADIR: “ALİAĞA’YA PROFESYONEL LİG ÇOK YAKIŞIR”


Büyük bir sorumluluk aldıklarını belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Mustafa Bahadır, “Her şeyin zor olacağını biliyoruz. Hem biz hem de futbolcu kardeşlerim üzerimize düşeni yapacağız. Bölgesel Amatör Lig çok zor bir lig. Ancak Aliağa’ya profesyonel bir lig çok yakışır. Bizler de bunun için mücadele edeceğiz” dedi.   


 


“İYİ BAŞLAYIP İYİ BİTİRECEĞİZ”


Lig başlamadan takımın eksiklerini görmek adına çalışmalar yapacaklarını da ifade eden Bahadır, “Takım olarak eksiklerimizi giderip en hazır şekilde lige iyi bir başlangıç yapıp, ligin sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Sonu inşallah bizim için hayırlı olur" dedi.


Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, sakal ve açık hava