Aliağaspor FK, Yeni Sezonun İlk Antrenmanı Gerçekleştirdi

Aliağaspor FK, Yeni Sezonun İlk Antrenmanı Gerçekleştirdi
Editör: Aliağa Medya
21 Temmuz 2023 - 10:34

Aliağaspor FK  Futbol Kulübü , 2023-2024 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

2023-2024 sezonun çalışmalarına, Teknik Sorumlu Hakan Sapcı  ve yardımcıları nezaretinde başladı.
Aliağa Atatürk  Şehir Stadı’nda sezonun ilk çalışmasına başlanmadan önce dualar eşliğinde kurban kesildi. Sarı-Siyah  takımın çalışma döneminin açılışında Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar , Kulüp Başkanı Kamil Önal , Futbol Şube Başkanı Turgay Mete ,Deniz Ticaret Odası Aliağa Şube Başkanı Adem Şimsek,ile  Meclis Başkanı İsmail  Önal, İş insanı Erhan Güngör, Yeniçeriler Dernek Başkanı Mustafa Şah ve  yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Teknik Direktörümüz Hakan Sapçı  yönetiminde Atatürk  Stadı’nda  gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

“Hedefimiz 3. Lig”

Kazasız belasız sonunda şampiyonluk olan bir sezonun temennisini
Aliağa  Belediye Başkanı Serkan Acar , “Çalışmalara başladık hayırlısıyla, kurbanımızı da kestik. Hayırlısıyla, kazasız belasız bir sezon geçireceğiz inşallah. Hedefimiz, kazasız, belasız bir şekilde ikinci lige çıkmak olacak.” dedi.    
Kulüp Başkanı Kamil Önal   bu sene 3 ligde  mücadele edecek olan Aliağaspor takımında iyi transferler yaptıklarını ,hedeflerini ikinci lige  çıkmak olduklarını  belirten  Başkan  Önal” Kazasız belasız sonunda şampiyonluk olan bir sezonun temennisini Cenabı Hak’tan diliyorum.” diye konuştu.