Aliağaspor FK, Lig Öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor

Editör: Aliağa Medya
18 Mart 2021 - 00:49

Aliağaspor FK, 17 Nisan'da başlayacak olan Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) için hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

 

İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, lig öncesi hazırlıklarını Teknik Sorumlu Hakan Şapçı yönetiminde Aliağa Atatürk Stadında yaptığı antrenmanla sürdürdü. Açma germe ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmasının ardından yarım sahada yapılan taktik maçla son buldu.

 

ALİAĞASPOR FK TEKNİK SORUMLUSU HAKAN ŞAPÇI: “TARİHİN AÇIKLANMASIYLA HEYECANIMIZ ARTTI”

Liglerin başlama tarihinin açıklanmasıyla beraber takım olarak heyecanlarının ve isteklerinin arttığını belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı, “Önümüzdeki hafta 10 günlük kamp için Antalya’ya gideceğiz. Kamp dönüşünde müsabaka fikstürlerinin açıklanmasına göre Aliağa’da 1 ya da 2 hazırlık maçı yapacağız. 17-18 Nisan’da başlayacak lige tamamen hazır olarak girmek istiyoruz. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a ve Kulüp Başkanımız Kamil Önal’a her anlamda bizlere verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

FUTBOLCU BAYRAM ÇETİN: “LİGİ ZİRVEDE BİTİRECEĞİZ”

Lige iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden savunma oyuncusu Bayram Çetin, “Hazırlıklarımıza 6 aydır devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta kampa gideceğiz. Kampta gereken bütün kondisyonu yükleyeceğiz. Hocalarımızla, çalışmalarımızla bu ligi inşallah zirvede bitireceğiz. Aliağa’yı layık olduğu profesyonel liglere çıkaracağız” dedi.

 

FUTBOLCU OSMAN ATALAY DEMİRTAŞ: “ALİAĞASPOR’U ŞAMPİYON YAPACAĞIZ”

Hazırlıkları hızlandırıp maç formatında ilerlediklerini söyleyen hücum oyuncusu Osman Atalay Demirtaş, “Bu sene Aliağa’yı hak ettiği profesyonel lige çıkaracağımıza inanıyoruz. Aliağaspor çok iyi imkânlara sahip bir kulüp. Futbolcular olarak üzerimize düşen görevi yapıp Aliağaspor’u şampiyon yapacağız” dedi.

 

FUTBOLCU SUAT GÜNDÜZ: “TARAFTARIMIZA ŞAMPİYONLUK YAŞATMAK İSTİYORUZ”

Takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını belirten sol bek oyuncusu Suat Gündüz ise, “Takımda şu an her şey çok iyi gidiyor. Taraftarımıza şampiyonluk yaşatmak istiyoruz, inşallah şampiyon olacağız” dedi.