ALİAĞASPOR FK İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

ALİAĞASPOR FK İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
Editör: Aliağa Medya
18 Ocak 2022 - 14:46

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.Bölge 2.Grupta devreyi 21 puanla lider tamamlayan Aliağa’nın futboldaki temsilcisi Aliağaspor FK, kamp yaptığı Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Çalışmalarını Teknik Sorumlu Hakan Şapçı yönetiminde gerçekleştiren sarı siyahlılar, kamp süresince iki hazırlık maçı oynadı. Aliağa temsilcisi hazırlık karşılaşmalarında Anadolu Üniversitesini 7-1 mağlup ederken Ünye Spor’u 2-0 ile geçti. Aliağaspor FK son hazırlık maçını 19 Ocak Çarşamba günü Şanlıurfa Belediyespor ile oynadıktan sonra 20 Ocak Perşembe günü Aliağa’ya dönecek.

ALİAĞASPOR FK’DAN İKİ TRANSFER

Ligin ilk yarısında oynadığı 8 maçta sadece 1 mağlubiyet alan Aliağaspor FK, rakip fileleri 29 kez havalandırarak 9.Bölgenin en golcü takımı oldu. Aldığı gollü galibiyetlerle taraftarını mutlu eden sarı siyahlılar yaptığı iki transferle de kadrosunu güçlendirdi. Aliağa temsilcisi Niksar Belediye Spor’dan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Muharrem Kaban ile Hendek Spor Kulübü’nden 27 yaşındaki defans oyuncusu Hakkı Helvacı’yı kadrosuna kattı.

Ligin ikinci yarısına da iddialı bir şekilde hazırlanan Aliağaspor FK, Antalya dönüşü hazırlıklarını Aliağa’da sürdürecek. Sarı siyahlılar ikinci yarının ilk maçında deplasmanda 30 Ocak 2022 Pazar günü saat 14.00’te Sivaslı Belediyespor ile karşılaşacak.