aliagasemtpazari.com vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor

Aliağa’da 7 gün 24 saat kentte ikamet eden vatandaşların hayatını kolaylaştıran aliagasemtpazari.com taze sebze, meyveleri adrese teslim ediyor.

aliagasemtpazari.com vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor
Editör: Aliağa Medya
29 Ağustos 2020 - 12:05

Aliağa’da yaşayan vatandaşların temel gıda ürünlerine erişimini kolaylaştırmak için hizmet veren aliagasemtpazari.com’a kurulduğun günden bu yana yaklaşık 40 bin sipariş ulaştı.

Covid19 tedbirlerinin sürdüğü ve virüs yayılımına karşı sosyal izolasyonun hayati önem taşıdığı günümüzde Aliağa’da yaşayan vatandaşların temel gıda ürünlerine erişimini kolaylaştırmak için Aliağa Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal destek projesi aliagasemtpazari.com, kurulduğu günkü hizmet ve hijyen standartlarından taviz vermiyor. Vatandaşlar tarafından gün içerisinde saat 17:30’a kadar verilen siparişler, aynı gün içinde adreslere teslim ediliyor. Saat 17:30’dan sonra verilen siparişler ise en yakın zaman dilimi içerisinde ivedilikle vatandaşa ulaştırılıyor. Vatandaşlar, kapılarına kadar gelen ürünlerin ödemelerini ise ister online olarak sistem üzerinden isterlerse kapıda kredi kartı ile ya da nakit olarak yapabiliyor.

aliagasemtpazari.com tıkla gelsin
Zengin ürün yelpazesine her geçen gün yenilerini de ekleyen ve 7 gün 24 saat hizmet veren Aliağa’nın online pazarı; , sebze,meyve, bakliyat, baharat ve yöresel ürünleri vatandaşların kapısına kadar taze ve Covid19 tedbirlerine uygun olarak servis ediyor.