Aliağalıların Lezzet Durağı Oldu.

Aliağalıların Lezzet Durağı Oldu.
Editör: Aliağa Medya
23 Ekim 2020 - 09:48
Aliağa İlçesinde bir ay önce Gökhan Aksu’nun açtığı işletme Söğüşçü Baba 2 damak tadına önem veren Aliağalıların lezzet durağı oldu.
Şakran mahallesi bölük camisinin karşısında bulunan Söğüşçü Baba 2 ,güler yüzlü personeli ile birlikte Aliağa'lı vatandaşlara söğüş ve kokoreç ile benzersiz lezzet sunuyor. Şakran’da bir ilk olan kuzu kelle söğüş’ün yanı sıra kokoreç uykuluk,ciğer,köfte ve sucuk ekmek satışı yapılan Söğüşçü Baba 2 kısa zamanda geniş müşteri portföyüne kavuştu. İşletmeci Gökhan Aksu ,kardeşi Onur aksu ve Akın Yılmazoğlu isimli personeliyle hizmet verdiği söğüşçü baba 2 fiyatlarıyla da her kesime hitap ediyor.
Damak tadına düşkün Aliağalıların hizmet verdiklerini söyleyen Gökhan Aksu “Aliağa’da kısa sürede vazgeçilmez lezzet durakların arasında yer aldık. Bizi tercih etmeye devam eden damak tadına düşkün Aliağalılar teşekkür ediyoruz. Aliağa dışında çevre il ve ilçelerden de gelen var. Yoğun ilgi gösteriyorlar.
Özenle hazırladığımız söğüş ,kokoreç ve diğer ürünlerimizi müşterilerimizin siparişleri doğrultusunda evlere ve iş yerlerine yapıyoruz . Aynı zamanda müşterilerin gönül rahatlı ile geldiği bir işletmeyiz. Söğüş ve kokoreç bol porsiyonludur. Lezzetten hiçbir zaman ödün vermeyiz. Müşterilerimiz müşteri gibi değil misafir olarak görüyoruz. Kaliteden hiçbir şekilde taviz vermiyoruz . Müşteri memnuniyeti bizim için ilk sırada yer almaktadır. Herkesin söğüş,kokoreç,uykuluk,ciğer köfte ve sucuklu ekmek yemesi için fiyatlarımızı uygun tutmaya özen gösteriyoruz . Mesela Kelle söğüş 20 Tl, Kokoreç 15 Tl ciğer 15,uykuluk 15,köfte ekmek ve sucuklu ekmek 10 tl.” dedi.
“Daha ziyade lezzet farkı var”
Kuzu kellesinin beyin, dil ve yanak bölümlerinden yapılan söğüş, ince ince kıyılarak baharatları eklendikten sonra taze yeşillik, soğan ile harmanlanıyor. Beyin, dil ve yanak lavaş arasında dürülerek servis ediliyor.
Söğüşçü Baba’2 ‘tavsiye üzerine geldiğini belirten Şükrü Torlak “ Burada lezzetli bir söğüş yapıldığını öğrendim .Tadına bakmaya geldim. Ustam Kokoreç’in güzel olduğunu söylüyor onun da tadına bakacağız . Arkadaşlarımıza hayırlı olsun diliyorum “ifadesini kullandı.
İstanbul’dan gelip Şakran’a yerleşen ve Söğütçü Baba 2’de alışveriş yapan emekli Erhan Hiçölmez ise işletmenin yenin açıldığını belirten Hiçölmez” İşletme yeni açıldı . Başka yerlerde kıyasladığında Daha ziyade lezzet farkı var bu yerde . Kokoreç alırken kuzu diyorlar dana eti çıkıyor insanıyanıltıyorlarr burası öyle bir yer değil “ şeklinde konuştu.
   
Söğüşcü Baba’2  ‘tavsiye üzerine  geldiğini belirten   Şükrü Torlak “ Burada  lezzetli bir söğüş yapıldığını öğrendim .Tadına bakmaya geldim.  Ustam kokoreç’in güzel olduğunu söylüyor onunda tadına bakacağız  .Arkadaşlarımıza hayırlı olsun diliyorum “ifadesini kullandı.
İstanbul’dan gelip  şakran’a yerleşen ve Söğütçü  baba 2’de alışveriş yapan  emekli Erhan Hiçmez ise   işletmenin yenin açıldığını  belirten Hiçölmez” İşlet me yeni açıldı . Başka yerlerde kıyasladığında Daha ziyede lezzet farkı var bu yerde .Kokoriç alırken