ALİAĞALI ŞEHİT BÜLENT YANPALA DUALARLA ANILDI

Aliağa ilçesine bağlı Uzunhasanlar Mahallesi’nde, 1995 yılında Tunceli’de şehit düşen Piyade Komando Er Bülent Yanpala için mevlid okutuldu, lokma döktürüldü

ALİAĞALI ŞEHİT BÜLENT YANPALA DUALARLA ANILDI
Editör: Aliağa Medya
02 Aralık 2018 - 00:09
Aliağa ilçesine bağlı Uzunhasanlar Mahallesi’nde, 1995 yılında Tunceli’de şehit düşen Piyade Komando Er Bülent Yanpala için mevlid okutuldu, lokma döktürüldü.



Uzunhasanlar Mahalle sakinleri ve gençleri tarafından Tisna Park’ta gerçekleştirilen programa Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Yeniçeriler taraftar grubu üyeleri, Yeni Şakran Gençlerbirliği Derneği, Yörükler Derneği, siyasi parti temsilcileri, şehidin ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tisna Park’taki program; Tunceli’de askerlik vazifesini yerine getirdiği sırada terör örgütü üyelerince şehit edilen Piyade Komando Er Bülent Yanpala için okunan mevlid ile başladı. Okunan mevlidin ardından Şehit Yanpala’nın Uzunhasanlar mahalle mezarlığındaki kabri başında dua edildi. Kabrinin üzerine Türk Bayrağı serilen Şehit Yanpala, çiçek ve dualarla anıldı.



Şehit Yanpala’nın kabri başında gençlere hitaben konuşan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Eğer biz bu topraklarda yaşıyorsak, bu topraklar bize vatan olmuşsa şehitlerimiz sayesindedir. Şehidine sahip çıkmamak vatanına sahip çıkmamaktır. Sizler Aliağa’nın gençleri olarak şehidinize sahip çıktınız. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Duygu dolu anların yaşandığı Şehit Bülent Yanpala’yı anma programı lokma hayrı ile son buldu.

#Aliağa #AliağaŞehitlik