ALİAĞA'DA SİNEMA GÜNLERİ" DÜĞÜM SALONU İLE FİNAL YAPIYOR

Aliağa Belediyesi tarafından sinemaseverler için düzenlenen “Aliağa’da Sinema Günleri”, “Düğüm Salonu” isimli komedi filmi ile final yapıyor

ALİAĞA'DA SİNEMA GÜNLERİ" DÜĞÜM SALONU İLE FİNAL YAPIYOR
Editör: Aliağa Medya
02 Şubat 2019 - 14:38



Aliağa Belediyesi tarafından sinemaseverler için düzenlenen “Aliağa’da Sinema Günleri”, “Düğüm Salonu” isimli komedi filmi ile final yapıyor.

Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda kurulan 800 metre kare kapalı alana sahip Aliağa’nın ilk geçici gösteri merkezinde ücretsiz olarak gösterime sunulan filmler sinemaseverler tarafından yoğun ilgi görüyor.


“Aliağa’da Sinema Günleri” 3 Şubat 2019 Pazar günü saat 20.30’da gösterime sunulacak olan “Düğüm Salonu” isimli komedi filmi ile son bulacak. Hakan Akgül’ün yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmde Şahin Irmak, İrem Sak, Emre Karayel, Onur Buldu, Gonca Vuslateri, Salih Kalyon, Bilge Şen ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi usta isimler rol alıyor.

FİLMİN KONUSU
Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitmez. İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır!...

Sinemaseverlere nostaljik bir film keyfi yaşatacak olan Aliağa Belediyesi, film öncesinde izleyicilere patlamış mısır ve gazoz ikramlarında da bulunacak.









Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, gülümseyen insanlar, yazı