ALİAĞA'DA EN KEYİFLİ YARIYIL TATİLİ DEVAM EDİYOR

Aliağa Belediyesi’nin yarıyıl tatiline özel olarak hazırladığı dolu dolu kültür sanat etkinlikleri 7’den 77’ye tüm Aliağalılardan yoğun ilgi görüyor

ALİAĞA'DA EN KEYİFLİ YARIYIL TATİLİ DEVAM EDİYOR
Editör: Aliağa Medya
31 Ocak 2019 - 17:15



Aliağa Belediyesi’nin yarıyıl tatiline özel olarak hazırladığı dolu dolu kültür sanat etkinlikleri 7’den 77’ye tüm Aliağalılardan yoğun ilgi görüyor.

Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, oturan insanlar


Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda kurulan 800 metre kare kapalı alana sahip Aliağa’nın ilk geçici gösteri merkezinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen “Aliağa’da Tatil Var” etkinlikleri kapsamında “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” isimli çizgi sinema çocuklar için gösterime sunuldu. Evcil hayvanların sahipleri evde yokken girdikleri macera dolu hayatları komik bir dille ele alan film Aliağalı çocuklara eğlenceli saatler yaşattı.

Çizgi sinemanın hemen ardından ise Türk Sineması’nın son dönemdeki başarılı yapımları arasında yer alan “Annemin Yarası” isimli sinema filmi büyükler için gösterime sunuldu. Başrollerini Ozan Güven, Belçim Bilgin, Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın paylaştığı film sinemaseverler tarafından ilgiyle izlendi.

Bosnalı Salih’in anne ve babasını arayış hikâyesinin anlatıldığı film öncesinde patlamış mısır ve gazoz ikramları da Aliağalılara nostaljik bir sinema keyfi sundu. İki saat süren filme büyükler kadar küçükler de ilgi gösterdi.

“ALİAĞA’DA SİNEMA GÜNLERİ” GÖSTERİM TAKVİMİ
Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı geçici gösteri merkezide hem çocuklar hem de büyükler için gösterime sunulacak filmlerin tarih ve saatleri şöyle;
1 Şubat Cuma: 18.30 Çılgın Hırsız 3 (Çizgi Sinema)
Saat 20.30 Ay Lav Yu Tu
2 Şubat Cumartesi: Saat 18.30 Emojiler (Çizgi Sinema)
Saat 20.30 Deli Dumrul
3 Şubat Pazar: 18.30 Evcil Hayvanların Yaşamı (Çizgi Sinema)
Saat 20.30 Düğüm Salonu

ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO VE KUKLA GÖSTERİLERİ
Sinemanın yanı sıra tiyatro ve kukla gösterileri de çocukların eğlencesini ikiye katlayacak.
2-3 Şubat: Saat 15.30 Marmelat Kukla Gösterisi
2 Şubat Cumartesi: 13.30 / 14.30 Mimdo’s Call – Pandomim Gösteri
3 Şubat Pazar: 13.30 / 14.30 Prensesin Rüyası