ALİAĞA'DA ÇOCUKLARA ÖZEL EĞLENCE DEVAM EDİYOR

Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara özel olarak hazırladığı ‘Çocuklar İçin Tiyatro Pazarı’nda “Ormanın Gücü” isimli tiyatro oyunu gösterime sunuldu

ALİAĞA'DA ÇOCUKLARA ÖZEL EĞLENCE DEVAM EDİYOR
Editör: Aliağa Medya
04 Mart 2019 - 23:32



Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara özel olarak hazırladığı ‘Çocuklar İçin Tiyatro Pazarı’nda “Ormanın Gücü” isimli tiyatro oyunu gösterime sunuldu.

Maviyle yeşilin buluştuğu Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’na kurulan ısıtmalı geçici gösteri merkezinde sahnelenen oyunu izlemek isteyen minik tiyatroseverler aileleriyle birlikte gösteri merkezine akın etti. Eğlenceli anlar sunan oyun aynı zamanda doğa ve ağaç sevgisini de çocuklara aşıladı.

ALİAĞA HABERLER/ SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarizmir/


Tiyatronun yanı sıra çocukların büyük bir keyifle izlediği sihirbaz ve yüz boyama etkinlikleri de çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Yoğun ilgi gören oyun sonrasında çocuklara pamuk helva, süt ve kek ailelere ise çay ve su ikramları yapıldı.

“Çocuklar İçin Tiyatro Pazarı” tüm hızıyla devam edecek. Pazar günleri çocuklara eğlenceli bir hafta sonu yaşatacak olan etkinlikler kapsamında 10 Mart 2019 Pazar günü ‘Deniz’in Oyunculuk Seçmesi’ isimli oyun sahne alacak.







 
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

ALİAĞA HABER/ SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarizmir/