Aliağa Ve Menemen de, Elazığ için yardım kampanyası

Aliağa Ve Menemen de, Elazığ için yardım kampanyası

Aliağa Ve Menemen de, Elazığ için yardım kampanyası
Editör: Aliağa Medya
25 Ocak 2020 - 13:46

Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Aliağa  ve Menemen’de  battaniye, ısıtıcı ve kışlık kıyafet yardımı toplanmaya başladı
Elazığ'da deprem meydana gelmesinin ardından    İYİ parti Aliağa ,CHP Aliağa İlçe Başkanlığı  Elazığlar Yardımlaşam Derneği  sosyal medya hesaplarında  çağrıda bulunarak, Aliağalı vatandaşlardan  acil olarak battaniye, ısıtıcı ve kışlık kıyafet desteğinde bulunmalarını istedi.
Menemen Belediyesi ise  Menemenlileri Elazığ ile dayanışmaya çağırdı.. 25.01.2020 cumartesi   akşam saatlerinde Menemen Belediyesi Sosyal Marketi önünden  Menemen Belediyesi Sosyal Yardım İşleri tarafından hazırlanan yardım tırı hareket edeceğini  Menemen vatandaşlardan Battaniye, kışlık termal kıyafetler, çocuk bezi, çocuk maması, kuru gıda yardımları beklediklerini belirtildi.

Yardım Kampanyaları şu şekilde yeraldı.

-“Arkadaşlar Elazığ için Aliağa Elazığlılar kültür ve Dayanışma derneğinde çocuk bezi, giyim, bere, atkı, battaniye, konserve, bozulmayan gıda Fevzi Paşa cad no 145.
dernekte topluyoruz ilginizi bekliyoruz. Acil ve önemli. Tel:05356287990 / 05352359415 / 05337108426
ALİAĞA ELAZIĞLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ
--------------------------------------------------------------------------------
-Gun birlik olma gunu, Elazig'a gidecek olan araci birlikte dolduralim. Ihtiyaclar: battaniye, kislik kiyafet, cocuk mamasi, her turlu kuru gida. Yardimlarinizi bu aksam saat 17:00'a kadar ilce binamiza bekliyoruz. iletisim: 0541 443 42 66
CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANLIĞI
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--Aliağa İyi parti ilçe teşkilatı olarak Elazığ deprem bölgesine gönderilmek üzere temel ihtiyaçlardan oluşan yardım paketleri oluşturuyoruz,deprem mağduru vatandaşlarımıza destek olmak isteyen tüm yardım sevenleri bizlerle irtibata geçemesini bekliyoruz.
Toplanan yardımlar pazartesi İzmir il başkanlığımızdan Elazığ a gönderilecektir...
İrtibat Telefonumuz 0 541 461 35 76
İYİ PARTİ ALİAĞA