Aliağa Ülkü Ocakları iftar yemeği verdi

Aliağa Ülkü Ocakları iftar yemeği verdi
Editör: Aliağa Medya
20 Nisan 2023 - 01:28
Ülkü Ocakları Aliağa İlçe Başkanlığı Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına iftar programı düzenledi

Ramazan ayının 27. akşamında Ülkü Ocakları Aliağa İlçe Başkanlığı, Güzelhisar Tesisleri’nde Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına iftar yemeği vererek ülkücüleri bir araya getirdi.Okunan Ezan ile birlikte iftarlar açıldı, yemekler yendi. Ardından okunan yemek duasının akabinde Ülkü Ocakları Aliağa İlçe Başkanı Çağatay Ulu  Kısa bir  konuşma yaptı. Birlik ve beraberlik için iftar programı düzenlediklerini söyleyerek konuşmasına başlayan Başkan Çağatay Ulu  : “ İhanet çeteleri bu davanın adam ettiği, geçmişteki, günümüzdeki ve gelecekteki hainleri Allah’a havale ediyor ve yapılan bu hainliklerde boğulmalarını diliyoruz. İslam, ahlak ve fazileti, Türklük gurur ve şuurunu benimsemiş Başbuğumuzun ve liderimizin geleceğe emanet ettiği ülkücü Türk gençliği olarak komünizme, faşizme, kapitalizme, siyonizme ve her türlü emperyalizme karşı mücadele sürecektir. Konuşmamı şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şu sözleriyle sonlandırmak istiyorum, ‘Bu mücadeleyi 20 kişi kalsak da, 30 kişi kalsak da bu vatan hainlerine karşı yürüteceğiz Allah’ın izni ile.’ Mücadelemizden yılmayacağız.”dedi.

Ülkü Ocakları Aliağa Başkanlığının organize ettiği iftar programına şeref konu olarak davet edilen Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu yaptığı konuşmada Şehit oğlu Fırat Yılmaz Çakıroğlu  gibi Ülkü ocakları mensubu olmaktan mutluluk ve kıvanç duyduğunu söyledi.

Düzenlenen iftar programına, Ülkü Ocakları Aliağa İlçe Başkanı Çağatay Ulu ile ülkü ocakları teşkilatı, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu, MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir ile MHP Aliağa İlçe yönetimi, Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan ve çok sayıda davetli katıldı