Aliağa Ülkü Ocakları Başkanını Unutmadı

Aliağa Ülkü Ocakları Başkanını Unutmadı
08 Aralık 2023 - 19:54
Ülkü Ocakları Genel Başkanlarından merhum Ali Metin Tokdemir, vefatının 28. yıl dönümünde Aliağa ilçesinde anıldı
Ülkü Ocakları Aliağa Başkanlığı, merhum Genel Başkan Ali Metin Tokdemir'in vefatının 28'nci yılı nedeniyle Demokrasi Meydanında lokma hayrı yaptı.
Maçka Başarköy yakınlarında 8 Aralık 1995 tarihinde geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini ve ülkücü hareket içerisinde ahde vefanın sembolü olduğunu vurgulayan Ülkü Ocakları Başkanı Cağatay Ulu “Başta merhum genel başkanımız Ali Metin Tokdemir olmak üzere tüm ülkücü şehitlerimize ahde vefa borcumuz vardır Vefanın, Şahsiyetin ve Adaletin mümtaz örneği, Merhum genel başkanımız Ali Metin Tokdemir 8 Aralık 1995 yılında elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Üç hilalli bayrağa sarılı bir tabut bütün Türk İslam ülkücülerini yasa boğmuştu. Bugün vefatının 28 .seneyi devriyesi ama yüreklerimizdeki acısı hiç dinmedi. Genel Başkanımız Sayın Ali Metin Tokdemir için bir lokma hayrı düzenledik. Kendisini rahmetle ve minnetle anıyoruz. Din, devlet ve bayrak için toprağa düşmüş, mücadele etmiş bütün şehitlerimizi de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
Lokma hayrına, MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir ve teşkilat üyeleri , Ülkü Ocakları Aliağa Başkanı Çağatay Ulu ile ülkücüler ve vatandaşlar katıldı.