Aliağa Ülkü Ocakları 6 Şubat Depremini unutmadı

Aliağa Ülkü Ocakları 6 Şubat Depremini unutmadı
Editör: Aliağa Medya
07 Şubat 2024 - 00:53
Aliağa Ülkü Ocakları Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen asrın felaketi olarak tabir edilen depremde hayatını kaybeden vatandaşların hayrına ve Miraç Kandili vesilesiyle lokma hayrı gerçekleştirdi.

Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen lokma dağıtımına Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Petrol-İş Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan, MHP Aliağa İlçe Teşkilatı Başkanı Nuray Aydemir, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir ve vatandaşlar katıldı.

Aynı gün akşam namazını müteakip Merkez Camii'nde düzenlenen programda depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.

Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Cağatay Ulu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Diyarbakır, Adana, Kilis ve Elazığ'da büyük yıkımlara neden olan deprem felaketlerinin üzerinden 1 yıl geçti. Yüreğimizde derin izler bırakan 6 Şubat 2023 tarihli deprem felaketinin yıl dönümünde, kaybettiğimiz canların tarifsiz hüznünü bir kez daha yüreğimizde hissediyoruz.

2023 yılı bizlere, milletçe hiçbir zaman unutamayacağımız bir acı bıraktı. 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerken, böylesi bir felaketin ne ülkemizde ne de dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm Milletimizin mübarek Miraç Kandili'ni de kutluyorum."ifadelerini kullandı