Aliağa Spor FK ,Ligde ilk maçını kendi sahasında oynayacak

Aliağa Spor FK ,Ligde ilk maçını kendi sahasında oynayacak

Aliağa Spor FK ,Ligde ilk maçını kendi sahasında oynayacak
Editör: Aliağa Medya
26 Mart 2021 - 22:39

Bölgesel Amatör Lig 2020-2021 sezonunda mücadele edecek olan 11 İzmir takımının grupları ve fikstürü belli oldu. Aliağa temsilcisi Aliağaspor FK 3 Bölge  3.Grrup da yer aldı .
Covid-19 salgınının devam ettiği dikkate alınarak dört ve daha fazla takımla temsil edilen illerin aynı gruplarda, bir, iki ve üçer takımla temsil edilen illerin de, birbirine yakın illerle eşleştirilmesi esasına göre yapılan gruplandırma ile BAL'a katılan 266 takım, 9 ayrı bölgede, 4 takımlı 12, 5 takımlı 22 ve 6 takımlı 18 grupta olmak üzere toplam 52 grupta müsabakalarını oynayacak
TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen fikstür çekimiyle Bölgesel Amatör Lig’de  Aliağa’yı temsil edecek olan Aliağa spor FK   3 Bölge  3.Grrup da yer aldı . Aliağ spor FK. Takımın bulunduğu grupta İzmirspor, Alaçatıspor, Çiğli Belediyespor, Kınık Belediyespor Viven Bornova Fk kulüpleri yer  aldı.
Çift devre maçları sonunda; grup birincisi bölge müsabakalarına katılma hakkı elde ederken, grup beşincisi ilindeki yerel lige düşecek.
 17 Nisan’da start alacak Bölgesel Amatör Lig’de  Aliağa spor FK  kendi sahasında  Çiğli Belediye Spor ile oynayacak  .