Aliağa Şehiriçi Minibüslerinde Okumuş Dönemi

Minibüsçüler kooperatifinin başkanı Okumuş oldu

Aliağa Şehiriçi Minibüslerinde Okumuş Dönemi
Editör: Aliağa Medya
26 Ocak 2020 - 14:52
 S.S.39 Nolu Aliağa  Minibüsçüler ve Taşıycılar  Kooperatifi’nde genel kurul heyecanı yaşandı.  Taner Okumuş 18 oy farkıyla kooperatif başkanlığına getirilirken , 2. Başkan  Ali Müslim Müezzin oldu
Aliağa Ticaret odası  M. Ender Özer Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen  genel kurula ;  Aliağa Soförler ve Otomobilciler  Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp, Aliağa Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk Aliağa Servis Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Süleyman Aktoprak  ve S.S. 39 nolu kooperatif üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığını  İsmail Keskin’in yaptığı kongrede, Taner Okumuş  ve Adem Yıldırım’nın  listeleri yarıştı. 65  üyenin  oy kullandığı seçimlerde 1 oy geçersiz sayılırken, Okumuş'un  listesi 41 , rakibi Yıldırım 'ın listesi ise 23 oy aldı. Taner Okumuş  18  oy farkla  Aliağa Şehiriçi hattında çalışan S.S.39 Nolu Aliağa Minibüsçüler ve Taşıyıcılar  Kooperatifi  başkanı seçildi. Kurul sonrasında  kısa bir konuşma yapan  Başkan Taner Okumuş   Minibüs esnafının  hakkını sonuna kadar savunacağını belirtti. Başkan Okumuş” Bize bu görevi layık gören tüm üyelerimize ve bugüne kadar kooperatifimizde görev yapmış tüm yönetimlere teşekkür ederim. Birliğin olmadığı bir yerde başarı mümkün değildir Hep birlikte kooperatifi yönetme arzusu içerisindeyiz. Aliağa  halkına en güvenli şekilde  güler yüzlü  ve iyi  bir hizmet edeceğiz" dedi. 
Kongrede Okumuş ‘un başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
 2.Başkan Ali Müslim Müezzin, Şenol Kara ,Refik Şenkal, Yılmaz Gencer
 
Yedekler; 
İbrahim Borazan, Zakir Sarı, Alaettin Gürkaş, Hüseyin Özkan, Osman Yamaner
Denetim Kurulu 
İsmail Keskin, Murat Şen, Ahmet Güven
Yedekler:
Mustafa Aksu, Şerif Ali Aksu, İzzet Yıldırım