Aliağa Sahil Güvenlik Komutanlığından 41. Yıl Ziyareti

 Aliağa Sahil Güvenlik Komutanlığından 41. Yıl Ziyareti
Editör: Aliağa Medya
21 Haziran 2023 - 14:39

Mavi Vatan’ın koruyucu kalkanı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın Sahil Güvenlik Komutanlığı, Türkiye'nin karasularında emniyetin sağlanması için 41 yıldır görev yapıyor.

Aliağa  Kaymakamı  Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Aliağa SG Komutanı Yüzbaşı Çağrı Gültekin ve  beraberindeki heyet kabul etti.

Aliağa SG Komutanı Yüzbaşı Çağrı Gültekin ve  beraberindeki heyet, Sahil Güvenlik Komutanlığının 41'inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek Kaymakam Zekeriya Güney’e çiçek takdim etti. Kaymakam Güney  de Mavi vatanımızın yılmaz koruyucuları, Sahil Güvenlik Komutanlığın 41. Yıldönümünü kutlayarak  ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Kaymakam  Güney , vatandaşın huzur ve güvenliğinin temini için görevlerini ifa ederken bu uğurda canlarını vermiş aziz şehitleri bir kez daha rahmetle andığını kaydederek, görevi başında olan kolluk personellerine de başarılar diledi.

Öte yandan  İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Başkanı Adem Şimşek  ise Oda'nın Haziran  ayı olağan meclis toplantısında konuşmasında  Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde sahil ve kara sularımızın korunması ve güvenliğinin sağlanmasında üstlendiği görevleri başarıyla yerine getiren Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın ‘41. Kuruluş yıl dönümü ’nü en içten dileklerini illetti.