Aliağa Petkim'de Kombine Kart Satışları Başladı

Aliağa Petkim'de Kombine Kart Satışları Başladı
Editör: Aliağa Medya
23 Eylül 2021 - 21:06
Yeni sezonun ilk resmi karşılaşmasına 26 Eylül Pazar günü 15.30’da  Kendi evinde  Pınar Karşıyakayı konuk edecek olan Aliağa Petkim Spor ,  Enka spor Salonu’nda parkeye çıkmak için gün sayıyor.

ING Basketbol Süper Ligde 2021-2022 sezonunda maçlar salon kapasitesinin yüzde 50’si kadar seyircili oynanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu maçlara sadece ev sahibi takımın taraftarlarının alınacağını misafir takımın seyircilerinin salona girişlerine izin verilmeyecek.  Müsabakaları izlemek üzere sadece aşı takvimini tamamlamış kişiler seyirci olarak salona alınacağını ve Seyircilerin salona girişlerinde bilet kontrolü ile birlikte aşı kartı ve hes kodu kontrolü de yapılacağını    Daha önce Türkiye Basketbol Federasyon tarafından açıklanmıştı.
Aliağa Petkim Spor Kulübü  iç saha maçlarını kapsayacak yeni sezon  Kombine kartları basketbol severlere Enka  Spor Salonu basketbol ofisinde: 750 TL karşılığı satışa sundu.

TBF COVID-19 TEDBİRLERİ PROTOKOLÜ SEYİRCİ BİLGİLENDİRMESİ

· Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan Covid-19 tedbirleri protokolü gereği 2021-2022 sezonunda salonlar, %50 kapasiteyle yalnızca ev sahibi taraftarlara açık olacak.

·Müsabakaları izlemek üzere aşı takvimini tamamlamış kişiler son aşı tarihini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile seyirci olarak salona alınacaktır.

· Covid-19 geçirmiş ve izolasyon süreçlerini tamamlamış kişiler 180 gün süre ile seyirci olarak salona alınacaktır.

· Covid-19 tedbirleri kapsamında TBF tarafından açıklanan protokol gereği 0-12 yaş altındaki çocuklar salona giremeyecektir. 12 Yaşını tamamlamış ve henüz Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakalardan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucu negatif olması şartıyla salona alınacaktır.

· Saha kenarından müsabakaları izleyecek kişiler de dahil olmak üzere yukarıda belirtilen şartlara uymayan kişilere bilet satışı yapılmayacaktır. Seyircilerin salona girişlerinde bilet kontrolü ile birlikte aşı kartı ve hes kodu kontrolü de yapılacaktır.

·  Tribün ve saha kenarında müsabakayı izleyecek seyircilerin tamamı kullanım amacına uygun şekilde maske takmak zorundadır. Mesafe ve hijyen konusunda alınan tedbirler de aynı titizlikle devam edecektir.