Aliağa Orman İşletme Şefliği  Ekipleri orman suçlarına karşı gece devriyesi yapıyor.

İzmir Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Aliağa Orman İşletme Şefliği Orman Toplu Koruma görevlileri, tam kapanmada Aliağa ve Foça ormanlarını gece saatlerinde karış karış gezerek orman suçlarına karşı göz açtırmıyor.

Aliağa Orman İşletme Şefliği  Ekipleri orman suçlarına karşı gece devriyesi yapıyor.
Editör: Aliağa Medya
11 Mayıs 2021 - 01:53

Orman Toplu Koruma görevlileri, ormanlara sahip çıkıyor. Aliağa Orman İşletme Şefliği Orman Toplu Koruma görevlileri, özelikle tam kapanma döneminde işlenebilecek orman suçlarına karşı gece karış karış Foça ve Aliağa ormanlarını dolaşıyor. Suçlulara göz açtırmayan ekipler, iki ayrı ekiple gün doğumuna kadar ormanlarda nöbet tutarak devriye atıyor.

İzmir Orman İşletme Müdürü Ersen Çetin, gelecek kuşakların emaneti zümrüt yeşili ormanların bu milletin milli serveti olduğunu ifade ederek; açma, işgal ve faydalanma, kesme, sökme, budama veya boğma yolları ile buralarda yapılacak her türlü kaçak yapı ve tesislerin kanunlarla engellendiği ifade etti.

Ersen Çetin, İzmir'de devriye ekiplerin yanı sıra önemli noktalara yerleştirilmiş foto kapanlarında 24 saat kayıt yaptığını sözlerine ekledi.