Aliağa'nın yazarları okurlarını bekliyor.

 Aliağa'nın yazarları okurlarını bekliyor.
Editör: Aliağa Medya
02 Ağustos 2023 - 16:51
Aliağa ilçesinde Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanında Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde hazırlanan ‘Aliağa Sanat Günleri’ kapsamında Ünlü  sanatçılar tarafından  verilen  yaz konserleri  vatandaşlar tarafından   zevkle dinlenirken rekreasyon alanına kurulan stantlar vatandaşlar tarafından   ilgi görüyor.

Aliağa’nın  yazarları  tarafından yazılan kitaplar okuyucuları ile buluşurken,  yanı sıra da  el emeği ürünler  stantlarda  sergileniyor.

Son   yıllarda  ard arda  yayınladıkları eserler   ile  isimlerini  duyuran   şair ve yazar Erol Çelik’in Bir Demet (şiir),Sanat Sokağı (şiir) ,Ana Kucağı (şiir) ,Söğüt Ağacı(roman) ,Aşkın Yanık  Fotoğrafı(romanı), Cemre(roman),Guldeste (biyografi) isimli kitapları ile   Şair ,Yazar ve Bestekar  Nuran Bozdere’nin  “ İstanbul’da Akşam(şiir)”,”Umut Kıskacın’da Hayatlar”(roman) kitapları  okur severlerle buluştu  .
Kitap oku severler stantta Aliağalı yazar ve şairler ile hoş  sohbet ederek, aldıkları kitapları  imzalatıyorlar 
 Aliağa’nın  yazar ve şairler yayınladığı eserlere gösterilen  ilginin keyif verici olduğunu dile getirerek , oku severleri  stantlarına davet etti.