Aliağa'nın Parlayan Yıldızı Helvacı: Kültür, Sanat, Eğitim ve Doğanın Buluşma Noktası

Aliağa'nın Parlayan Yıldızı Helvacı: Kültür, Sanat, Eğitim ve Doğanın Buluşma Noktası
Editör: Aliağa Medya
19 Mart 2024 - 12:05
Aliağa Belediye Başkanı ve MHP Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Serkan Acar, Helvacı için yeni projeleri sosyal medyada tanıttı. "Kültür Sanat Şehri Aliağa vizyonumuzu Şehrimizin her yanına yayıyoruz" sözleriyle başlayan videoda Helvacı'nın geleceğine dair önemli bilgiler paylaşıldı.

Helvacı'ya Yapılacak Yatırımlar Heyecan Yarattı

Helvacı sakinleri, Serkan Acar'ın paylaştığı projelerden büyük heyecan duydu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda projelerin Helvacı'ya değer katacağı ve ilçenin gelişmesine katkıda bulunacağı belirtildi.

Aliağa'nın Geleceği Umut Veriyor

Serkan Acar'ın "Kültür Sanat Şehri Aliağa" vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen projeler, Aliağa'nın geleceği için büyük umut veriyor. Helvacı'ya yapılacak yeni yatırımlar da bu umudu daha da güçlendiriyor.

Proje Kapsamında Neler Var?

Helvacı Kültür Merkezi: Sanat ve kültürün kalbi olacak merkez, Helvacılılara kurslar, atölyeler, sergiler ve konserler gibi birçok etkinlik imkanı sunacak.
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Genel Lise: Gençlerin iş hayatına hızlı bir şekilde katılabilmesi için iki yeni lise inşa edilecek.
Natural Park Helvacı Mesire Alanı: Helvacı'nın sosyal yaşamına canlılık kazandıracak mesire alanı, doğayla iç içe keyifli vakit geçirmek için ideal bir ortam sunacak.