Aliağa Masterler 5 Kula Masterler 2

Aliağa Masterler 5 Kula Masterler 2
Editör: Aliağa Medya
06 Kasım 2022 - 22:11
Aliağa Masterler Futbol Kulübü, 2022-2023 sezonu Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu (UVMK) ligi Ulusal Veteranlar Masterler Ege Federasyonu C grubunun 6. hafta maçında Aliağa'da konuk ettiği Kula Masterler Takımını 5-2 mağlup etti. Karışılaşmayı başından itibaren izleyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, emektar sporcuları kutladı. 
Aliağa Belediyesi Değirmendere Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında 10. dakikada Özgür Orhan'ın golüyle Aliağa Masterler takımı 1-0 öne geçti. Bu gole 27. dakikada konuk takım 1 golle yanıt verince ilk yarı 1-1 sona erdi. 

Karşılaşmanın ikinci yarına hızlı başlayan ev sahibi Aliağa Masterler takımı, Zeki Küçükakyüz,  İbrahim Eroğlu, Aydın  Bakır ve Ferhat Söylemez’in attığı gollerle Aliağa sahadan 5-2 galibiyetle ayrıldı. Aliağa Masterler, bu skorla önemli bir başarı elde ederek grupta liderliğini sürdürdü.

Başkan Serkan Acar'dan Masterlere Tebrik

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Masterler- Kula Masterler karşılaşmasını başından itibaren izledi. Karşılaşma sonrası soyunma odasında Aliağa Masterler oyuncularını kutlayan Başkan Acar, emektar oyunculara baklava ikram etti. Aliağa Masterler Kulübü Başkanı ve Teknik direktörü Uğur Eren de Başkan Acar'a kulübe olan desteği ve ilgisi için teşekkür etti. Eren, daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Tebrikler Aliağa Masterlerler. Zorlu Kula Masterler müsabakasını 5-2 kazandık. Müsaba boyunca kulübede bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Serkan Acar'a teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.