Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman: " Bizim kapımız vatandaşa her zaman açık"

Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman: " Bizim kapımız vatandaşa her zaman açık"
Editör: Aliağa Medya
10 Aralık 2021 - 03:25
Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, her hafta vatandaşlarla makamında bir araya gelip sorunlarını dinliyor.
 Her hafta mahalle ziyaretlerin  yanı sıra   halk gününde Kaymakam Karaman, kendisine iletilen istek, talep ve sorunların imkanlar doğrultusunda çözüme kavuşması için elinden geleni yapması, vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor.
Halk gününde vatandaşlar ile özel olarak makamımda tek tek görüşen ve nasıl yardımcı olabiliriz anlayışıyla istek, şikâyet ve önerilerin dinleyen ve makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın ise millete hizmet etmek olduğunu belirten  Kaymakam Ömer Karaman” Koronavirüsle mücadelemiz hala devam ediyor. Pandemi hızını kaybetmiş durumda değil. Bu anlamda biz tedbir paketlerimizi aralıksız uygulamaya devam ediyoruz. Bugünkü programımız olan halk günü etkinliğini de pandemi kurallarına uyarak gerçekleştiriyoruz. 35 yıllık bir idarecilik geçmişim var Bizler sadece halk gününde değil, gerek mesai saatlerimiz içerisinde makamımızda gerekse de vatandaşlarımızın, öğrencilerimizin, esnaflarımızın içinde gezerken de vatandaşlarımızın istek, dilek, talep ve şikayetlerini dinliyoruz Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, onların ihtiyaçları konusunda yapılması gerekenleri konuşarak çözüme kavuşturmayı  çalışıyoruz. Bizim kapımız vatandaşa her zaman açık. Görevim sürecinde hayır duası almaya özen gösteriyorum. Vatandaşımıza yardımcı olmak bizlerin görevi.” dedi.
Halk Gününde Kaymakam Ömer Karaman, kendisinden Akülü Tekerlekli Sandalye talebinde bulunan bir vatandaşın talebini, gerekli  yerlerde  görüşerek temini yönünde değerlendirme de bulundu.
 Başka bir engelli  vatandaşın iş talebini dinleyip , görevli personele iş talebinin olumlu yönde değerlendirilmesi için gerekli girişimlerin yapılması talimatını veren Kaymakam Karaman, kırsal mahallede yaşayan yaşlı  bir vatandaşın yakacak kömür talebini  geriye  çevirmeyip  Vakıf’dan temin edilmesi talimatında bulundu.