Aliağa Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Faaliyetlerine Başladı.

Aliağa Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Faaliyetlerine Başladı.
Editör: Aliağa Medya
28 Ocak 2024 - 22:15
Aliağa İlçesinde  yaşayan Kahramanmaraşlılar, bir araya gelerek aralarındaki dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendirmek amacıyla bir dernek kurdu.

Mehmet Ali Özer  öncülüğünde   3 ay önce kurulan Aliağa Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma derneği resmi olarak faaliyetlerine başladı.

Aliağa Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneğin tarafından   Engeli kafede bir etkinlik düzenlendi.
Etkinliğe   Aliağa Belediyesi Personel  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkurt, Aliağa  Esnaf Ve sanatkarlar Odası Başkanı  Serdar Berk  , MHP Aliağa  İlçe  Başkan vekili  Altan Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Dağdeviren, Yİ Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Bahardır Gültekin  ve dernek üyeleri katıldı.

Dernek Başkanı  Mehmet Ali Özer  yaptığı konuşmada  derneği  Aliağa ilçesinde  ve Bölgesinde  yaşayan Kahramanmaraşlılar arasında dayanışmayı güçlendirmek, sosyal yardımlaşma faaliyetlerini organize etmek ve kültürel etkinliklere katkı sağlamak gibi amaçlarla kurulduğunu  ve dernek yönetimi, bu amaçlar doğrultusunda çeşitli etkinlikler ve projeler düzenleyerek birlikte yaşadıkları şehirdeki Kahramanmaraşlılar arasındaki bağı kuvvetlendirmeyi hedeflendirdiklerini belirtti