Aliağa  İYİ Parti'den Şehitlerimiz İçin Lokma Dağıtımında Bulunuldu

Aliağa  İYİ Parti'den Şehitlerimiz İçin Lokma Dağıtımında Bulunuldu
Editör: Aliağa Medya
31 Aralık 2023 - 00:19

İYİ Parti Aliağa  İlçe Teşkilatı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 12 askerin şehit olmasının ardından cuma namazının ardından lokma dağıttı.

İYİ Parti Aliağa  İlçe BaşkanıTuğba Bor Okyay, Türk milletinin teröre hiçbir zaman boyun eğmediğini ve eğmeyeceğini söyledi. Başkan Tuğba Bor Okyay “ 22-23 Aralık gecelerinde Hain terör örgütü PKK’nın saldırıları neticesinde 12 vatan evladımızın şehit düştüğü haberi hepimizi derinden sarstı. Daha önce gerçekleştirdiğimiz basın açıklaması ile de milli yas ilan edilmesi talebinde bulunmuştuk. Her ne kadar mevcut hükümet tarafından milli yas ilan edilmemiş ise de, bizler Türk milleti olarak yastayız. Yaşadığımız büyük acı nedeniyle bizler de İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı olarak bugün tüm şehitlerimizin ruhuna lokma hayrı yapmak istedik. Hayrımıza gelip şehitlerimiz ruhuna duasını eden tüm halkımıza ve siyasilere teşekkür ederiz. Tüm terör örgütlerine ve hain planlarına karşı mücadelemizin devam edeceğini yeniliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine bir kez daha baş sağlığı diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Demokrasi Meydanında  düzenlenen programa;  Aliağa  Belediye Başkanı Serkan Acar ,İYİ Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Bahadır Gültekin, CHP Belediye Başkan Aday adayları Barış Eroğlu, İbrahim Doğangül , İYİ parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor  ve yönetim kurulu üyeleri ile partiler ve Vatandaşlar katıldı  İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Deniz Karataş, ilçe yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.