Aliağa  ilçesinde  Trafik Haftası kutlamaları devam ediyor

Aliağa  ilçesinde  Trafik Haftası kutlamaları devam ediyor
Editör: Aliağa Medya
11 Mayıs 2022 - 11:41

Aliağa İlçesinde  Trafik Haftası kutlamaları çerçevesinde ‘  Trafikte Her Yıl Daha İyiye’ sloganıyla   Yalı Mahallesinde bulunan  Ramada By  Wyndham Yalı mahallede  bir yemek düzenledi.
Yemeğe katılanlara  Aliağa İlçe  Emniyet Müdürlüğünde  Efe grubu  zeybek oyunu sergilerken, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) bünyesinde oluşturulan ve aralarında görevli polislerinde yer aldığı Türk halk müziği korosu, kimi zaman koro kimi zaman solo halinde icra edilen  konserde türküleriyle davetlilere güzel bir akşam yaşattı. Aliağa Halk sairi Bahri Ar yazılan ve  okunan şiir katılımcılar tarafından beğeni kazandı.
Yemek ’de kısa  bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu “Bizler sizlerin emir ve hizmetlerine, aziz Türk Milleti’nin her ferdinin akşam evinden çıkıp sabah sağ salim tekrar evine varabilmesi, Türk Bayrağı’nın altında tüten kutsal ocakların mutluluk içerisinde yaşayabilmesi için, bu uğurda her zorluğun üstesinden gelmek için yemin etmiş Tük Polis Teşkilatıyız. Sizlerin huzuru bizlerin gururudur. Bugün Aliağa İlçe Emniyet Müdürü olarak bu güzel erkânı burada görmekten büyük şeref ve onur duydum.”  İfadelerini kullandı
İzmir . İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne  Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Trafik Haftası münasebetiyle düzenlemiş olduğu bu etkinliğe iştirak etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek  emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Kaymakam  Ömer Karaman  ise   Emniyet  Teşkilatın mensuplarının gecesini gündüzüne katarak vatandaşımızın birliğini, dirliğini, asayişini sağlamak için çaba sarf ettiklerini  dilek getiren  Karaman Polis ile  halk kaynaşmasının bir örneklerinden bir tanesini  bu akşam yaşadığını belirtti.

Aliağa  Belediye Başkanı Serkan Acar ,Trafik Haftası münasebetiyle düzenlenen programa emeğe geçen herkese teşekkür  ederek  AQliağa İlçesinin sanayisiyle, doğasıyla, turizmiyle bambaşka olduğu gibi emniyetiyle de bambaşka olduğunu  söylşedi.

Gecenin sonunda etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere çiçek ve hediye takdimi yapıldı. İlk olarak Koro Şefi Onur Haskan’a İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından hediyesi takdim edildi. Daha sonra Halk Oyunları Antrenörü Hakan Şen’e Kaymakam Ömer Karaman tarafından çiçek verildi. Ardından Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz’a çiçek takdimi yapıldı. Ardından Aliağa Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun tarafından Şair Bahri Ar’a hediyesi verildi. Daha sonra Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’ye hediye takdim etti.
Program  çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.