Aliağa HÜDA-PAR' dan Esnaf Ziyareti

Aliağa HÜDA-PAR' dan Esnaf Ziyareti
Editör: Aliağa Medya
12 Aralık 2021 - 22:25

HÜDA -PAR Aliağa ilçe başkanı İslam Aslan ve beraberindeki idare kurulu üyeleriyle birlikte  esnafını ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

İstiklal caddesindeki esnafı  ziyaret eden  Aliağa ilçe başkanı İslam Aslan, ve beraberindeki heyet, esnafın yaşadığı mağduriyetleri dinledi.
Yaşadıkları sıkıntıları anlatan esnaf, kur fiyatlarının çok yüksek olduğunu, bundan dolayı iş yapamadıklarını, işlerinde çok ciddi bir durgunluğun olduğunu ve yaşadıkları mağduriyetlerin son bulmasını istedi.

Esnafın art arda yapılan zamlardan dolayı büyük sıkıntılar çektiğini söyleyen Aslan “Yaptığımız ev/Aile Ziyaretlerinde duyduklarımız bizleri üzüyor.Malesef esnaf'ımızın durumu içler acısı. Dükkanların ve evlerin yükselen fahiş  kiralarından tutun,Alınan  gıda ürünlerinin sürekli yükselen farklı fiyatlara aldıklarını,Elektronik aletlerin özellikle dolar ile alınan ürünlerin alımını durdurduklarını ifade ettiler.
 Esnafımızın beli bükülmüş durumda  .Bu  ekonomik  şartlar altında Esnafımızda  sahip çıkmalıyız.Bizler HÜDA PAR  ülkemizin mihenk taşlarından birisi olan esnafımızın yanındayız .Haksız fiyat artışlarını  mutlaka yetkiler denetlemeliler .Ülkemizde  son zamanlarda ekonomide yaşanan olaylar nedeniyle. Esnafımız'da vatandaşımız'da tedirgin ve ne olacağını kestiremiyor.
Vatandaşlarımız, Elektriğe,Doğalgaza,Benzine gelen zamların altından kalkamadıklarını belirtiyorlar.

Bizler vatandaşlarımızın ve sesi olarak  soruyoruz,  Ne olacak milletimizin hali çıkında bir şey söyleyin”ifadelerini kullandı
Esnaf, ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.