Aliağa Genç Spor Kulübü'nden Gençlere Davet: "Kapımız Sizlere Açık!"

Aliağa Genç Spor Kulübü'nden Gençlere Davet: "Kapımız Sizlere Açık!"
Editör: Aliağa Medya
25 Ocak 2024 - 10:04
Aliağa Genç Spor Kulübü'nün yeni başkanı İsmail Umut Ciyhan, genç yeteneklere futbolun kapılarını aralıyor ve Aliağa'daki gençleri en üst düzey futbol deneyimi için kulübe davet ediyor.
Aliağa Genç Spor Kulübü'nün yeni başkanı, iş insanı İsmail Umut Ciyhan, futbolcular ve teknik ekible akşam yemeğinde bir araya geldi. Bu buluşmada basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulunan Ciyhan, kulübün geleceğine dair hedeflerini paylaştı. Kulübün spor basamaklarını hızla tırmanarak 2. Amatör'den başlayıp, 1. Amatör, Süper Amatör Ligler ve nihai olarak Bölgesel Amatör ve profesyonel liglere yükselme planları olduğunu duyurdu.

Başkan Ciyhan'dan Gençlere Açık Davet: "Siz de Bu Rüyanın Parçası Olabilirsiniz"

İsmail Umut Ciyhan, başkanlık görevini devraldığından bu yana, kulübün futbolcuları ve teknik heyetiyle sıkı bir bağ kurmuş durumda. Bir akşam yemeğinde basın mensuplarıyla buluşan Ciyhan, "Aliağa'da futbol oynamak isteyen her genci kucaklamak istiyoruz. Bu şehirde futbola olan tutku açıkça görülüyor ve biz bu tutkuyu paylaşıyoruz. Eğer 'Ben futbol oynayabilirim' diyorsanız, bilin ki kapımız sizlere sonuna kadar açık," şeklinde konuştu.

Yeşil-Beyaz Tutkunun Yeni Adresi: Aliağa Genç Spor Kulübü

Kulübün renklerine ve sembolüne vurgu yapan Ciyhan, "Aliağa'nın yeşil-beyaz renklerini ve martı sembolünü taşıyan logomuzla, bu şehrin futboluna yeni bir nefes getireceğiz. Aliağa FK bizim gururumuz ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Ancak Aliağa Genç Spor Kulübü olarak da kendi başarımız için çalışacağız ve bu şehrin genç yeteneklerini keşfedeceğiz," dedi.

"Aliağa'nın Gençleri İçin Elimizden Geleni Yapacağız" - Başkan Ciyhan'dan Söz

Ciyhan, kulübün genç yetenekleri destekleme konusundaki kararlılığını vurgulayarak, "Murat İçöz hocamızın rehberliğinde, Aliağa'nın gençleri için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Onların gelişimi için gerekli tüm yatırımları yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Futbolcu kardeşlerimiz için en kaliteli ekipmanları temin ediyoruz, çünkü onlar en iyisini hak ediyor," şeklinde konuştu.
"Aliağa'nın Gençleri İçin Maddi Kaygı Yok" -
Ciyhan, kulübün finansal durumuna ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Bu yolculukta maddi kaygı taşımıyoruz. Gerekli tüm finansmanı ben ve Aliağa'nın cömert iş insanları sağlayacağız. Biz buradayız çünkü futbolun ve sporun ruhunu yaşatmak istiyoruz. Bizim için önemli olan Aliağa'nın gençlerine kaliteli bir futbol eğitimi sunmak," dedi.
Antrenör Murat İçöz: "Aliağa'nın Gençleriyle Gurur Duyacağız"
Kulübün antrenörü Murat İçöz de, Ciyhan'ın desteğiyle ilgili olarak, "İsmail başkanımızın gençlerimize olan inancı ve sağladığı destekle, Aliağa'nın gençlerini en iyi şekilde yetiştireceğiz. Potansiyelleri büyük ve biz bu gençlerle ileride gurur duyacağımıza eminiz. Aliağa'nın gençleri, bu kulüp sayesinde futbol dünyasında adlarını duyuracaklar. İşte bu yüzden, başkanımızın bu vizyonu için minnettarız ve gençlerimizin başarıları için sabırsızlanıyoruz," diye konuştu.
Haber :İsmail Hakkı Ergün