Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneği Adem Koç İle Yola Devam Dedi

Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneği Adem Koç İle Yola Devam Dedi
Editör: Aliağa Medya
29 Mayıs 2022 - 13:41
Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin  6. genel kurulunda, 16 yıldır dernek başkanlığı görevini yürüten iş insanı  Adem Koç yeniden başkanlığa seçildi.

Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneği, 6. genel kurulunu yaptı. Genel kurulda,16 yıldır dernek başkanlığı görevini yürüten iş insanı  Adem Koç güven tazeledi ve yeniden başkan oldu. Yönetim kurulu üyelerinde ise değişiklikle yapılarak derneğe taze kan getirildi

Galatasaray’ın değerleriyle ve özellikleriyle, Türkiye’de her zaman denge unsuru olan örnek, güzide bir kulüp olduğunu, kendilerinin de Aliağa Galatasaray Taraftarlar  Derneği olarak, bu değerlere ve özelliklere sahip çıkıp onları daha ileriye götürmeye çalıştıklarını belirtti. Koç, "Galatasaraylı olmanın gururunu yaşıyoruz. Çok büyük bir camianın taraftarıyız. Arkadaşlarım bu dönemde de başkanlık görevine beni layık gördüler. Bende aldığım bu görevi layıkıyla yaparak daha yukarılara taşımak istiyorum. Amacımız; güçlü Galatasaray ailesini bir arada tutarak daha da güçlenerek bayrağımızı dalgalandırmak olacaktır. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Üyelerine yönelik etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projeleri  bu dönem daha da artıracağız. Bu dönemde de sürprizlerimiz  devam edecek.  Galatasaray   gönülden bağlı taraftarımızın yanı sıra Galatasaray kulübün sempati duyan vatandaşlarımızın spor okulumuza   giden  değerli çocuklarını  Galatasaray kulübüne, Aliağa spor ve  diğer kulüplerde   oynamaları için  üstümüze düşen  görev ne varsa   her zaman yerine getirmek için  çalışıyoruz ve çalışmaya devam  edeceğiz. “dedi.

Adem Koç  başkanlığındaki Aliağa Galatasaray Taraftar Derneği  Yönetim Kuruluna Soner Gündüz, Levent Akbulut, İsmet Kılıç ,Tunahan Terzi, Erkan Mete ,Tolga Tamyalçın seçildiler.
 Denetim Kuruluna  Faruk Tüfekçi, Gürcan Can, Tuncay Narşap,  getirilirken  Disiplin Kuruluna Aykut Güneyli, Sedat Özkurt ,Osman Ozan  Şahin seçildiler.