Aliağa FK, Rüzgarı Arkasına Aldı

Güney Kore devi CSWIND TR, Aliağa FK'nın Forma Göğüs Sponsoru oldu

Aliağa FK, Rüzgarı Arkasına Aldı
Editör: Aliağa Medya
04 Ağustos 2023 - 10:45


Lige Fırtına gibi hazırlanan Aliağa FK,  dünyanın bir numaralı rüzgar türbini kulesi üreticisi CS WIND TR ile forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzalandı. Anlaşma, Süper lig dışında Profesyonel futbol liglerindeki en çok ses getiren sponsorluk anlaşması oldu. 

Türkiye'nin ekonomi devi Aliağa'nın futboldaki temsilcisi Aliağa Futbol Kulübü (Aliağa FK), Güney Kore'nin dev rüzgar enerjisi şirketi CSWIND TR ile Sponsporluk anlaşması imzaladı. Güney Kore devini arkasına alan Aliağa FK, 2023-2024 Futbol sezonunda 3.ligde formasında  CSWIND TR göğüs reklamıyla sahaya çıkacak. 

Dünyanın bir numaralı rüzgar türbini kulesi üreticisi CS WIND TR ile anlaşma imzalandı

Dünyanın en prestijli rüzgar enerji şirketlerinden olan CSWIND ile yapılan sponsporluk anlaşması Aliağa FK'nın sosyal medya hesaplarından “Rüzgarı arkamıza aldık” sözleriyle duyuruldu. Sarı Siyahlı takımın sosyal medya hesabı @aliagafk2014 da yer alan açıklamasında “2023-2024 sezonunda çıkacağımız resmi müsabakalarda forma göğüs sponsorluğu için dünyanın bir numaralı rüzgar türbini kulesi üreticisi CS WIND TR ile anlaşma sağlanmıştır. Hedef parolamızın şampiyonluk olduğu bu sezon yanımızda olan @cswindturkey 'e katkılarından dolayı teşekkür ediyor, birlikte nice başarılar görmeyi diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı. 

CSWIND Aliağa'da üretim yapan dünya devi Güney Koreli Şirket

41 yıl önce Rüzgar Enerjisi endüstrisine rüzgar türbini kule üreticisi olarak Güney Kore'de kurulan CSWIND kısa sürede alanında sektör liderliğine ulaşarak dünya devi bir şirkete dönüştü. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisinin katkılarıyla 5 yıl önce CSWIND TR'yi kurarak Türkiye'de faaliyete başlayan şirket Aliağa Organize Sanayi Bölgesinde 60 milyon dolarlık yatırımla 2018 yılında 1. fabrikasını, 2022 yılında da 2. fabrikasını da hizmete açtı. Şirket küresel pazarda rüzgar enerjisi sektörünün ihtiyacına cevap vermek amacıyla 3. fabrikasını da yatırım planlarına aldı.