Aliağa FK deplasmanda 2 golle galip

Aliağa FK deplasmanda 2 golle galip
Editör: Aliağa Medya
29 Ekim 2023 - 01:57
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ligin 8. Haftasında lider  Aliağa FK  , deplasmanda 1-0 geriye düştüğü Artvin Hopaspor  karşısında Mehmet Uysal  ve Yasin Tosun ile bulduğu gollerle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Hopa Şehir Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi takım oyuncusu  Yusuf Atasoy’un attığı  golle  İlk devreye  Artvin Hopaspor’1-0 önde  tamamladı. İkinci Yarıda Aliağa FK  75 dakikada Mehmet Uysal’ın attığı golle   durumu 1-1 yaptı .Macın 86 dakikasında  Yasin Tosun  attığı golle Aliağa FK 2-1 sahadan galip ayrılan taraf oldu .

Şapçı "Zor bir maç oldu."

Aliağa FK’nın  tecrübeli  Teknik Direktörü Hakan Sapçı  Artvin Hopaspor  maçının ardından yaptığı açıklamada "Beklediğimiz gibi zor bir maç oldu. Geriye düştük ve zaman zaman çok zorlandık. Fakat Oyuncularımız ikinci yarı sahaya galibiyet için çıktı ve bize yakışır bir mücadele gösterdi. Son dakikalarda gelen gollerle galibiyeti aldık ve şampiyonluk yürüyüşümüzü sürdürdük. Her maç bizim için önemli ama bu deplasmandaki galibiyet bizim için daha önemliydi. Herkesi tebrik ediyorum. Yolun sonu şampiyonluk.' İfadelerini kullandı