Aliağa Fen Bilimleri  Okulları  kaynaşma yemeğinde buluştu

Aliağa Fen Bilimleri Okulları öğretmenleri ve aileleriyle birlikte kaynaşma yemeğinde buluştu.

Aliağa Fen Bilimleri  Okulları  kaynaşma yemeğinde buluştu
Editör: Aliağa Medya
10 Şubat 2020 - 00:39

  Aliağa Fen Bilimleri Okulları öğretmenleri ve aileleriyle birlikte kaynaşma yemeğinde buluştu.
Aliağa Fen Bilimleri  Okulları   Kaynaşma yemeği Etap Altınel'de canlı müzik eşliğinde yapıldı. Düzenlenen kaynaşma yemeğinde katılımcılar unutulmaz bir gün yaşarken, öğretmenler canlı müzik eşliğinde eğlendiler.
 Yemek de kıs bir konuşma yapan Fen Bilimleri Aliağa Kampüsü  kurucu üyelerinden ve  Yönetim kurulu Başkanı Kamer Karaman şunları söyledi 
Bizler, Fen Bilimleri Aliağa kampüsü olarak, bir araya gelerek aramızdaki zaten güçlü olan bağı biraz daha kuvvetlendirmek istedik. Bu bağın ve birlikteliğin verdiği güçle okulumuz adına güzel bir gelecek inşa edeceğimize bütün kalbimle inanıyorum. Çünkü biliyorum ki, Aliağa Fen bilimleri Okulları çatısı altında öğretmeniyle, öğrencisiyle, velisi ve tüm çalışanlarıyla bizler büyük bir aileyiz.
Okulumuz çocuklarımızın sadece eğitim alıp akademik bilgilerle donatıldığı değil, aynı zamanda sosyalleştiği, kişiliğini geliştirdiği ve hayata hazırlandığı yerdir. Hepinizin zaman zaman sosyal medyada ve çeşitli konuşmalarda duyduğunuz gibi bir ülkede eğitimin çökmesi, milletin çökmesi anlamına gelir. Dolayısıyla, eğitim alanında çağdaş, laik, Atatürk İlke ve devrimlerini kendisine yol gösterici olarak seçen okulumuza bu anlamda daha fazla sahip çıkmalı, varlığımızı daim kılmalıyız.
Bizim en değerli varlığımız ve bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızın okulumuz çatısı altında daha mutlu, huzurlu ve çok daha başarılı olmaları için üzerimize düşen görev ve sorumlulukları her şart ve koşulda hakkıyla yerine getirmek mecburiyetindeyiz.
Ben inanıyorum ki saygıdeğer velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle işbirliği içinde çözemeyeceğimiz problem, üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur. Karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde, elbirliği ile başarı çıtasını hep daha yükseklere çıkaracak, bu ülkenin umudu olan çocuklarımızı hak ettikleri meslek, makam ve mevkilere birlikte taşıyacağız. Bu gece, burada, sizlerle birlikte olmak benim için büyük bir onur. Bundan sonra da bu birlikteliğin güçlenerek ve yıllar boyu süreceğini umuyor, bunu yürekten diliyorum.” şeklinde konuştu