Aliağa Fen Bilimleri, daha güçlü kadro ve daha güçlü eğitim koşullarıyla sezona hazır

Aliağa Fen Bilimleri, daha güçlü kadro ve daha güçlü eğitim koşullarıyla sezona hazır
Editör: Aliağa Medya
29 Temmuz 2023 - 00:13
Aliağa’da eğitimin yıldızı Fen Bilimleri 2023-2024 Eğitim sezonuna çok güçlü hazırlanıyor. 

Aliağa’nın en iyi fiziki yapı ve donatıları sahip kampüsü ile İzmir’in lider eğitim kurumlarından biri olarak kabul edilen Aliağa Fen Bilimleri Okulları, 2023- 2024 Eğitim öğretim yılına daha güçlü ve yepyeni heyecanla başlamaya hazırlanıyor. Aliağa Fen Bilimleri Okullarından yapılan Basın açıklamasında okulun 2023-2024 sezonuna en güçlü şekilde hazır olduğu kaydedildi. 

Aliağa Özel Eğitim Kurumları Ticaret Limited Şirketi çatısı altında güçlü altyapısı ve eğitim kadrosu ile yeni sezona hazırlanan Aliağa Fen Bilimleri Okulları kurucu Müdürü Kamer Karaman, “Aliağa Fen Bilimleri Okulları olarak Aliağa Özel Eğitim Kurumları Tic. ve Ltd. Şti. unvanımızla 2023- 2024 eğitim sezonunu büyük bir heyecan ve motivasyonla hazırlanıyoruz.” Dedi. 
 
Kampüs koşulları, eğitim, eğlence, aktivite alanları, dersliklerin kalitesi ve zengin eğitim materyalleriyle İzmir’in en güçlü eğitim kurumlarından biri olan Aliağa Fen Bilimleri Okullarında düzenlenen basın toplantısına Aliağa Fen Bilimleri Okulları Kurucu Müdürü Kamer Karaman, Ortaokul Müdürü ve Eğitim Koordinatörü Kadir Oltulu, Anadolu Lisesi Müdürü Çağdaş Ciyhan, İlkokul Müdürü Ayşenur Akdağ katıldı.  
 
Aliağa Fen Bilimleri, daha güçlü daha modern

Aliağa Fen Bilimleri Okulları Kurucu Müdürü Kamer Karaman açıklamasında, “2023-2024 eğitim öğretim yılında yetkin yönetici ve alanında etkin öğretmenlerimizle vizyon ve misyonlarımızla planlama ve düzenleme çalışmalarımızla yeni eğitim yılına çok güçlü bir şekilde hazırlandık. Kurumumuz, Aliağa Özel Eğitim Kurumları Tic. ve Ltd. Şti. unvanı ile Fen Bilimleri Okulları olarak Aliağa’nın en iyi fiziki yapı ve donatıları sahip kampüsümüz eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. 21. yüzyıl mutlu ve üretken nesillerini yetiştirmek, kaliteli eğitim-öğretim faaliyeti sunmak için yönetim kurulu, 45 değerli öğretmen ve diğer çalışanlarımız ile yeni dönemde daha güçlü eğitime hazırız. Aliağa’nın eğitimdeki kalite bayrağını en yükseklerde taşımaya devam edeceğiz. Aliağa’da tüm öğrencilerimize, tüm velilerimize okulumuza gösterdikleri ilgi ve teveccüh için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.