Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan 50 yıllık emeğe şükran plaketi

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan 50 yıllık emeğe şükran plaketi
Editör: Aliağa Medya
13 Kasım 2020 - 03:59
 Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, odası üyelerinden meslekte 50 yılı geride bırakan her bir üyesine plaket taktim etmeye devam ediyor.
Oda Başkanı Serdar Berk Meslekte 50. Yılını geride bırakan ve vergi mükellefiyeti sorumluluğunu yerine getiren oda üyesi terzi Mehmet Kalban’ı işyerinde ziyarette  ederek  plaket  verdi.
Bu kadar uzun süreli bir mesleği ya da bir hizmeti sürdürebilmek onur verici olduğunu dile getiren Başkan Berk “Odamıza kayıtlı ve mesleğinde 50. Yılı doldurmuş olan esnafımız hakkında bir çalışma yaptık. Çalışmamız neticesinde odamıza kayıtlı ve 50 yıldır terzilik mesleğini Aliağamızda yürüten Abimiz Ustamız Terzi Mehmet Kalban’a bir plaket vermek istedik. Ahde vefa ve anılmak , maddi anlamda belki çok önemli değil ama odamızın değerli üyesi Abimiz Ustamız Terzi Mehmet Kalban’a  uzun yıllar anılacak çocuklarına hediye olarak bırakacağı bu plaketin önemli olduğunu düşünüyorum. Titizliği ve dürüst esnaflığı ile tanınan Abimiz Ustamız Terzi Mehmet Kalban’a  birer şükran plaketi takdim ettik. Terzilik mesleğinde göstermiş oldukları sabırlı ve örnek davranışlarından dolayı kendisine tebrik ediyorum. Bundan sonraki meslek hayatında kendisine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.
İş yerinde  ziyaret edilen yarım asırlık Terzi Mehmet Kalban , nazik davranışlarından dolayı Başkan Berk’e teşekkür etti.