Aliağa Esnaf Odasından  Deprem Bölgesine Yardım

Aliağa Esnaf Odasından  Deprem Bölgesine Yardım
Editör: Aliağa Medya
10 Kasım 2020 - 02:41
Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde esnaflardan temin edilen İhtiyaç malzemeleri İzmir depreminin en çok hissedildiği Bayraklı ilçesine ulaştırıldı.
 İzmir'de meydana gelen Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Çanakkale, Bursa, İstanbul, Uşak, Kütahya, Bursa, Yalova, Tekirdağ ve Edirne’de hissedilen 6.9 şiddetindeki depremin yaralarını sarmak için tüm ülke seferber olurken, Aliağa’lı esnaflar da yaşananlara kayıtsız kalmadı. Depremin ardından yıkılan ve hasar alan evler sebebiyle sokakta kalan İzmirlilere moral ve destek vermek için devam eden faaliyetlere Aliağa  Esnaf ve Sanatkarlar Odasının imece çalışması da eklendi. İlçede  hizmet veren esnaflardan toplanan ihtiyaç malzemeleri Esnaf Odası Başkanı Serdar Berk tarafından  deprem bölgesine ulaştırıldı .
Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak İzmir depreminden etkilenen vatndaşlar  için toplanan  yardımları ulaştırdıklarını belirten  Başkan Berk “Değerli esnaf ve dostlarımıza yardımları için çok teşekkür ederiz .Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara şifalar diliyoruz" dedi.