Aliağa Esnaf Odası genel kurulu tarihi belli oldu

Aliağa Esnaf Odası genel kurulu tarihi belli oldu
Editör: Aliağa Medya
18 Aralık 2021 - 15:14
Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası   genel kurulu tarihi belli oldu.
Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu gereğince olağan genel kurul toplantısı 9 Ocak 2022 Pazar günü, saat 10.30’da, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Hizmet Binasında  yapılacak
İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 16 Ocak 2022 Pazar günü10 30’da Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda 4 yıllık süre için  başkan ve yönetimin belirleneceği ve  gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacak.
En son 2018 yılında yapılan seçimleri mevcut başkan Serdar Berk ,  rakibi Hüseyin Ekren  karşı ,  0ylamaya katılan 645 esnafın  378  oyuna alarak  84 farkla  başkanlığı Kazanmıştı.  Bu sene yapılan mevcut başkan Salih Yiyitalp’ın   rakiplerine  büyük fark arttığı Aliağa Esnaf kefalet seçiminin  son günlerinde adaylıktan çekilen ve bir zamanlar Esnaf odası başkanlığı yapmış olan Hüseyin Eker geçen  aylarda Esnaf Ve Sanatkarlar Odası başkan adaylığına  açıklamıştı.

Bir dönemdir Esnaf odası başkanlığını sürdüren Başkan Serdar Berk tekrardan aday olduğunu açıkladı
Başkan Serdar Berk, “Yaklaşan genel kurul toplantımızın esnafımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.