Aliağa esnaf kefalette Yiyitalp güven tazeledi

Aliağa esnaf kefalette Yiyitalp güven tazeledi
Editör: Aliağa Medya
15 Temmuz 2021 - 00:57
Aliağa  Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkan seçimi sonuçları belli oldu. Esnaf ve Sanaatkarların ilgiyle takip ettiği seçim sonuçlandı. Aliağa Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlık seçimini  487  oy lan Mevcut Başkan Salih Yiyitalp  Kazandı.
Enka Spor salonunda  yapılan genel kurula ilgi büyük oldu. Divan başkanlığını Esnaf ve Kooperatif Odası Genel Koordinatörü Sebahattin İşbir’in yaptığı genel kurulda, mevcut başkan Salih Yiyitalp  ve Ragıp Türkmen  başkanlık için yarıştı. 597 delegenin oy kullandığı seçimde 487 oy alan mevcut başkan Salih Yiyitalp , yeniden başkan seçildi. Ragıp Türkmen  ise 110 oy aldı.
Başkan seçildiği için mutlu olduğunu ifade eden Aliağa  Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Salih Yiyitalp , tüm üyelere teşekkür etti. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceğini kaydeden Başkan Yiyitalp , her zaman esnafa destek olmaya ve sorunlarının çözümü için uğraş vereceğini ifade etti.
Seçim sonrası Aliağa  Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığı yapmış Ada Altay’a Başkan Yiyitalp  tarafından plaket takdim edildi.