Aliağa Devlet Hastanesi Ek Acil Binası Hızla Yükseliyor

Kaymakam Ömer Karaman ve Başkan Serkan Acar Hastane İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Aliağa Devlet Hastanesi Ek Acil Binası Hızla Yükseliyor
Editör: Aliağa Medya
14 Ocak 2021 - 17:14
İzmir’in Aliağa İlçesinde Aliağa Devlet Hastanesi Acil Servis Ek Binasının inşası devam ediyor. Yanık ünitesi ve yoğun bakım servisinin de yer aldığı üç katlı projenin kısa sürede tamamlanarak Aliağalıların hizmetine girmesi bekleniyor.

Aliağa Devlet Hastanesi’nin artan ihtiyaçlarına cevap verecek olan ek bina inşaatı için 2020 yılının Aralık ayında protokol imzalanmış ve projenin yapımına başlanmıştı.

SOCAR Şirketlerinden PETKİM Petrokimya Holding A.Ş ve Aliağa Belediyesi’nin destekleriyle başlatılan proje hızla ilerliyor. Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Eşref Yıldız, Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yalçın Koçyiğit çalışmaları yerinde görmek amacıyla proje alanında incelemelerde bulundu.

Yüzde 75’i tamamlanan projede ilk iki katın kaba inşaatı tamamlanırken üçüncü katın kaba inşaatı ise devam ediyor. Ek binanın Şubat ayı sonunda tamamlanması ardından da hizmet vermeye başlaması bekleniyor.