Aliağa Demokrasi Meydanı iftar sofraları ile donatıldı

Aliağa Demokrasi Meydanı iftar sofraları ile donatıldı
Editör: Aliağa Medya
28 Nisan 2022 - 23:58
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa Demokrasi Meydanı’nda verdiği iftar yemeği, Aliağalıları  bir araya getirdi. 
Ramazan ayının manevi atmosferini tüm kente yaşatmak amacıyla İzmir  Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde düzenlenen iftar programlarının  Aliağa  etkinliği, Demokrasi  Meydanı’nda yapıldı. Ezanın okunmasıyla birlikte yüzlerce kişi aynı anda oruçlarını açarken, program semazen ve Hacivat- Karagöz gösterisinden sonra sona erdi.

CHP  Aliağa ilçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ile  İlçe yönetimi  ve CHP  Belediye Meclis üyeleri  katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek  sohbet ettiler.

İftar Programının ardında açıklamada  bulunan Özlem Şan Oğuzhan “Büyükşehir Belediyemizin Demokrasi Meydanında düzenlemiş olduğu iftar yemeğine Katılım sağladık. Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Özuslu ‘nun da katıldığı iftar sofrasında Halkımızla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduk.” İfadelerini kullandı

İftar programına  Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Mustafa Özuslu, CHP Aliağa ilçe  Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve Yönetim Kurulu üyeleri, İYİ  Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ve yönetim kurulu ,CHP Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, sivil toplum kuruları ile vatandaşlar katıldı.