Aliağa'da Tarım Market'in ilk şubesi açıldı

Aliağa'da Tarım Market'in ilk şubesi açıldı
Editör: Aliağa Medya
23 Haziran 2021 - 05:52
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market “in 312’inci şubesi İzmir’in  Aliağa İlçesinde açıldı.
Yeni Mahalle’deki açılışa Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Tarım Kredi Kooperatifi Ege Bölge Temsilcisi Behlül Kambur, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Önol, Aliağa Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Aydın Buğalıdüzü, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, oda başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.
Yerli tarım ürünlerinin satışa sunulacağı marketin açılış törenin ardından açıklama bulunan  Aliağa Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Aydın Buğalıdüzü, “Milletimizin güvenilir, doğal ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi için çiftçimizin emeğini sofralara taşıyoruz. Üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Market'in bir yeni şubesini de Aliağa'da açtık. Ortaklarımızdan aldığımız doğal ve kaliteli ürünleri kendi tesislerimizde işleyerek veya işleterek kooperatiflerimizin yanı sıra Kooperatif Marketlerimiz aracılığı ile tüketicilere ulaştırıyoruz. Üreticimizin hakkını koruduğumuz gibi tüketicinin de hakkını koruyarak ucuz, kaliteli ve doğal ürünlerin hesaplı fiyatlara satışa sunulduğu marketlerimizde diğer çiftçi kooperatiflerinin ürünlerine de yer veriyoruz. İlk şubesini 2017'de açtığımız ve başlangıçta fiyat dengesi sağlamak amacıyla büyük şehirlerde teşkilatlanan Kooperatif Marketlerimizin, tüketicilere daha yaygın bir ağ ile hizmet sunabilmek adına yurt genelinde şube sayısını artırmaya devam ediyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam