Aliağa'da Şehitler İçin Araç Konvoyu Düzenlendi

Şehitleri İçin Araç Konvoyu Düzenlendi

Aliağa'da Şehitler İçin Araç Konvoyu Düzenlendi
Editör: Aliağa Medya
01 Mart 2020 - 03:41
Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsularının hain saldırısında şehit olan askerler için  İzmir’in Aliağa ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar Mehmetçiğe Destek için , yaklaşık 300 araçla Birlik Ve Beraberlik konvoyu oluşturarak  şehir turu yaptı.
İdlib'de rejimin düzenlediği hava saldırısında şehit olan 33 askeri anmak ve Mehmetçik'e destek olmak için vatandaşlar, Demokrasi meydanında  toplandı.  Meydan da şehitler için dua edildi, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı atan Vatandaşlar , Türk bayrakları astıkları araçlarına binerek şehir turu attı. Konvoy esnasında emniyet güçleri güvenlik tedbiri aldı.
Konvoyu katılan Taksi şoförü Özgür Metin Kaya  Ülkemizde 33 şehidi için Aliağa Ticari taksicileri olarak hep birlikte konvoya katıldıklarını .  Her zaman devletin  ve milletimin yanında olduklarını  söyledi . Mustafa Erikci isimli vatandaş ise   birlik ve beraberlik konvoyun oluşmasında  hiçbir  kurumdan , vakıftan ve siyasi  bir partiden  destek alınmadan  arkadaşlarıyla birlikte  konvoyu düzenlediklerini  belirtti.