Aliağa'da ilk müdahale ekip orman binasında son rötuşlar yapılıyor..

Dünya ve Ülkemiz içinde bulunduğu korona virüsü salgını ile amansız bir mücadele verirken, insanlığın oksijen ve hayat kaynağı olan ormanlarımızın baş düşmanı yangınları ile mücadele hazırlıkları da Orman İşletme müdürlüklerince aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Aliağa'da ilk müdahale ekip orman binasında son rötuşlar yapılıyor..
Editör: Aliağa Medya
19 Nisan 2020 - 12:56
Yaz aylarında orman yangınlarının en çok yaşandığı kritik noktalardan birisi olan İzmir’in Aliağa ilçesinde orman yangınlarıyla mücadele ekip binası önümüzdeki yangın sezonunda hizmete  girecek
 İzmir Orman  İşletme müdürlüğü insanlığın oksijen ve hayat kaynağı olan ormanlarımızın baş düşmanı yangınları ile mücadele hazırlıkları   aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Diğer bölgelerde olduğu gibi hazırlık çalışmalarına devam  eden Orman işletme   Kültür mahallesi Şahin tepe mevkiinde Personelin eğitimlerinde ve ekipmanlarında eksiklikler giderilirken, yangınlarla mücadele edecek olan personel için Aliağa'da yeni yapılan ilk müdahale ekip binasında da son rötuşlar yapıyor.
İnşaat alanında incelemelerde bulunan İzmir Orman İşletme Müdürü Ersen Çetin , çalışmalar hakkında Aliağa Orman işletme Şefi Atalay Oktay Dikmen’den bilgi aldı.