Aliağa'da İdlib şehitleri için mevlit okutuldu

Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneğince , Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hava saldırısında şehit olan askerler için mevlit programı düzenlendi.

 Aliağa'da İdlib şehitleri için mevlit okutuldu
Editör: Aliağa Medya
02 Mart 2020 - 02:14

Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneğince , Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hava saldırısında şehit olan askerler için mevlit programı düzenlendi.
Zeytinli  parkta bulunan engelsiz kafede  öğle namazından sonra  Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, şehitler için mevlit okundu, dua edildi.
Mevlit sonrası vatandaşlara etli pliav ve ayran ikramlarında da bulunuldu.
Terörle  mücadele gazisi   ve Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneğin onursal başkanı İbrahim Erdemir  ordumuzun üzerindeki bu musibetlerin defi için dernek olarak  Allah’a bir kurban adadıklarını  ve Rehabilitasyon Merkezi olarak mevlidi-i şerif düzenlediklerini söyleyen İbrahim Erdemir” Asil Türk milleti olarak Ergenekon’dan çıktığımız günden bu güne kadar Türk milletinin harici ve dahili düşmanları olmuştur.
Dün olmuştur bugün de olmaya devam edecektir. Çünkü İslam’ın en büyük liderliğini Türk Milleti yapmaktadır; çünkü peygamberin en güzel ordusu ,Allah’ın en iyi askeri Türk Milletinden oluşmaktadır .Askerlerimizin kanının akmaması için, ordumuzun üzerindeki bu musibetlerin defi için biz de dün Allah’a bir kurban adadık, bugün de Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Merkezi olarak mevlidi-i şerif düzenlemiş bulunmaktayız. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin, ruhları şad olsun. Kederli ailelerine de rabbim üst sabırlar cebirler nasip eylesin inşallah .” ifadelerini kullandı
Programa, AK Parti Aliağa Hamdi Erdem, CHP İzmir STK ve Demokratik Kitle Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı  Özcan Durmaz ,  Aliağa CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan,  MHP Abdürrahim Aydemir  ,CHP Aliağa Belediyesi Meclis üyeleri ile AK Parti Meclis üyeleri, Aliağa Belediye Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt,   Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk ,Aliağa Otomobilciler ve  Şoförler  Esnaf odası Başkanı Salih Yiyitalp , Aliağa Müftüsü Süleyman Demir Yürek ve vatandaşlar katıldı.