Aliağa 'da  'Harika Kalpler'  Uçurtma  Şenliği

Aliağa 'da  'Harika Kalpler'  Uçurtma  Şenliği
Editör: Aliağa Medya
12 Mayıs 2022 - 13:22
İzmir’in Aliağa ilçesinde  Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘uçurtma etkinliği’ renkli görüntülere sahne olurken ,etkinlikte özel bireyler doyasıya eğlendi.
Engelliler Haftası dolayısıyla Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği  tarafından uçurtma şenliği düzenlendi. çok sayıda engelli çocuk, aileleri ve vatandaşlar katıldı.
Yeşille mavinin buluştuğu Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlik öncesinde katılıcımlara uçurtma dağıtıldı.
Uçurtma dağıtımının ardından gökyüzüne yükselen uçurtmalar Aliağa semalarını süsledi.
Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği   Başkanı  Musa  Pala   birincisini düzenledikleri ”Harika Kalpler Uçurtma  Şenliği “  gelensek  hale  dönüştürmek istediklerini söyleyen  Pala “Bugün 10 16 Mayıs engelliler haftası nedeniyle  Derneğimiz Uçurtma Şenliğin birincisini düzenliyoruz. Her yıl halkımızla engellilerle içi olup Aliağa'da “Harika Kalpler” sloganıyla  Uçurtma  Şenliği geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Halkımızın yoğun ilgisi bizi çok mutlu etti .Uçurtmayı kendin al gel sloganı ile başladık fakat bizim de Dernek öğrencilerimiz kursiyerlerimize beraber 150 tane bizim var ve halkımızın getirdiği ile beraber 300 350 civarında gökyüzünde  uçurtma olduğunu düşünüyorum”  dedi