Aliağa 'da hafta sonu çok sıcak geçecek

Aliağa 'da hafta sonu çok sıcak geçecek
Editör: Aliağa Medya
22 Temmuz 2022 - 22:54
Türkiye genelinde sıcaklıklar artmaya başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından edinen bilgiler doğrultusunda hava sıcaklıkları hafta sonu mevsim normallerinin üzerinde seyredecek . Ege'de ise hava sıcaklıklarının 45 derece kadar ulaşacağı öngörülüyor

Özellikle öğle saatlerinde hava sıcaklıklarının oldukça arttığı Aliağa'da hafta sonuna girilirken havaların nasıl olacağı merak ediliyor.

Son günlerde hava sıcaklıklarının iyice arttığı Aliağa da hafta sonu daha da sıcak geçecek. Meteoroloji’nin yayınladığı son hava raporuna göre Aliağa’da tahmin edilen beş günlük  hava durumu şöyle olacak;
Aliağa ve çevresinde cumartesi ve pazar günleri neredeyse gökyüzünde bulut olmayacak.
Sıcaklıklar ise cumartesi ve  Pazar günü  35 dereceye kadar yükselecek . Pazartesi günü  34  Salı günü 33  derece  olması tahmin ediliyor.
Hava sıcaklıkları carşamba  gününden itibaren ise daha da artacak. çarşamba günleri öğle saatlerinde sıcaklıkların 37 derecenin üzerinde olması tahmin ediliyor.
Bu sağlık açısından ciddi riskler taşımaktadır. Sıcaktan etkilenen her şeyde olumsuzluklar görmek mümkün. Özellikle gıda sağlığına dikkat etmek gerekir.
Zorunlu olmadıkça 10.00-16.00 saatleri arasında dışarı çıkmayınız.