Aliağa'da eczanelerde  ücretsiz maske dağıtımı  yarın başlayacak

Aliağa’da eczanelerde  ücretsiz maske dağıtımı  yarın başlayacak

Aliağa'da eczanelerde  ücretsiz maske dağıtımı  yarın başlayacak
Editör: Aliağa Medya
16 Nisan 2020 - 22:00
Aliağa’da eczanelerde  ücretsiz maske dağıtımı  yarın başlayacak
Sağlık Bakanlığı’nın eczaneler aracılığıyla ücretsiz maske dağıtımı   İzmir’in Kuzey İlçelerine gönderildi..  Aliağa İlçesinin tanınmış Eczacılarından Bahar Deniz,  maskelerin  yarın dağıtımlarına  başlayacaklarını  belirtti.
Sağlık Bakanlığının eczaneler aracılığıyla ücretsiz maske dağıtımı  Foça ilçesinde  başlarken yarın (17.04.2020)  günü Aliağa ilçesinde dağıtıma başlanacağı öğrenildi.
Hükümet Caddesi’nde faaliyet gösteren Bahar Eczanesi sahibi eskiBelediye meclis üyesi Bahar Deniz  Vatandaşlar, T.C kimlik numaraları ve telefonlarına Sağlık Bakanlığının kısa mesajla göndermiş olduğu kodla ücretsiz maskelerini  yarın  eczanede alabileceklerini söyledi.
Bahar Deniz “Her  bir eczaneye 500'er maske gönderiliyor. Bu  maske gönderme işlemleri iki günde  bir olacak . Akşam üzeri eczanemize gelen maskeleri yarın  dağıtacağız . SMS  Kodu gelmeyenlere kod gelene kadar maske verilemeyecektir. Maskelerini almak isteyenlerin bir kağıda sms kodu ve TC.Kimlik yazarak eczaneye gelmeleri işlemlerini hızlı ve  kolaylaştıracaktır.” dedi
Acil ihtiyacı olanlara öncelik vererek ve eczanelerde tek tek işlem yapıldığını   vurgulayan  Eczacı Bahar Deniz ; “Eczanelerden maske  alacak vatandaşlarımız  kendi sağlıkları için önlem alarak ,sosyal mesafeye dikkat ederek, acil ihtiyacı olanlara öncelik vererek ve eczanelerde tek tek işlem yapıldığını dikkate alıp yoğunluk yaratmadan eczanelerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 Yarın Aliağa ilçesinde  eczanelerde dağıtılacak maskeler tükendiğinde, maskelerin yerine iki gün sonra  yenilerinin geleceği ve maskelerini temin edemeyen vatandaşa dağıtılacağı belirtildi.