Aliağa 'da Çiftlik Evinde Ceset Bulundu

Aliağa 'da Çiftlik Evinde Ceset Bulundu
Editör: Aliağa Medya
15 Nisan 2023 - 14:00
İzmir'in Aliağa ilçesinde, askerden yeni geldiği öğrenilen ve bir süredir kayıp olarak arandığı öğrenilen 23 yaşındaki genç, bir çiftlik evinde başından vurularak öldürülmüş halde bulundu. Jandarma ekipleri olayla ilgili şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
  Edinilen bilgiye göre olay ilçeye bağlı Karaköy Mahallesi'nde bulunan bir çiftlik evinde meydana geldi. İhbar üzerine çiftlik evine giden ekipler, silahla vurularak öldürüldüğü belirlenen bir kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan incelemede cesedin 23 yaşındaki İsmail Balki'ye ait olduğu öğrenildi. Başından tabanca ile vurularak öldürüldüğü belirlenen Balki'nin cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

  Askerden yeni gelmiş
  Öte yandan askerlik görevini yeni tamamladığı öğrenilen talihsiz gencin bir süredir evine gelmemesi üzerine ailesinin 2 gün önce polise giderek kendisi hakkında kayıp başvurusu yaptığı öğrenildi. Cinayetle ilgili şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.