Aliağa 'da Bayramı İçin Gerekli Tedbirler Alındı

Aliağa 'da Bayramı İçin Gerekli Tedbirler Alındı
Editör: Aliağa Medya
01 Mayıs 2022 - 00:56
Aliağa İlçesinde  Ramazan Bayramının huzur ve güven içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla Aliağa  Kaymakamlığı Koordinasyonunda gerekli tedbirler alındılar.
Bayramının huzur ve güven içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla, vatandaşların  can ve mal güvenliğinin korunmasında üstün gayret ve şevk içerisinde çalışmakta olan güvenlik güçlerimize önemli görevler  düştüğünü söyleyen  Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman “ Bayram sevincine toplumun tüm kesimlerinin katılması ve hissetmesi için Kaymakamlığımızın  koordinasyonunda alınabilecek tüm tedbirleri almış bulunuyoruz. Yine bayram süresince de tüm kurum ve kuruluşlarımız gerekli tedbir ve planlamalarını yaptılar. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde bayramlarını geçirebilmeleri için tüm kurumlarımız mesai mefhumu gözetmeksizin yine vatandaşlarımızın hizmetinde ve emrinde olmaya devam edecek. Evet Gördüğünüz gibi  bugün sokaktayız  Öncelikle Trafik ile ilgili gerekli uyarıları yaptık .Ama Aliağa’da bayramlaşmanın en iyi biçimde sağlıklı ve    huzur içinde   asayiş ve emniyeti içerisinde  geçmesi için tedbir paketimizinde alıyoruz   ”ifadeleri kullandı
Emniyet Müdürü  Balıkçıoğlu “15 Noktada  38 uygulama planladık “
Aliağa  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ise   Aliağalı vatandaşların Ramazan Bayramı’nda güvenliğini sağlamak adına İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli görev başında alacağını  belirtti. Balıkçıoğlu “Bayramlarımızın şeker tadında geçmesi için bu önlemler önem teşkil ediyor. Aliağa’da 15 farklı noktada, 15 farklı ekiple Hafta içerisinde  38 uygulama planladık. Yaklaşık 300 civarı personelle sahada olacağız. Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlarım ” Dedi.
İlçe jandarma  Komutanı Yüzbaşı Yusuf Can Gökgöz ise  İlçe jandarma  vatandaşların  Ramazan Bayramının huzur ve güvenlik içerisinde geçirmeleri için  ilçe  Jandarma Komutanlığı ekiplerin  gerekli tedbirleri aldıklarını  belirten   İlçe  jandarma komutanı    can  vatandaşların ramazan bayramını kutlarım dedi.
Oda başkanları  Salih Yiyitalp ile Serdar Berk ‘de vatandaşların bayramını kutladılar.