Aliağa 'da AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

Aliağa 'da AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı
Editör: Aliağa Medya
27 Eylül 2021 - 15:00

Ak Parti Aliağa  İlçe Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı Tüpraş Halk  Merkezi’nde gerçekleştirildi.
30 ilçede eş zamanlı gerçekleştirilen toplantılar kapsamında Aliağa’ya AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır geldi. AK Parti ‘İnandığın Yolda Yürü’ sloganıyla İzmir’de aralarında Aliağa’nın da bulunduğu ilçe danışma kurulu toplantıları düzenlendi. Düzenlenen toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Aras, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve yönetimi, önceki dönem AK Parti İlçe Başkanları ve üyeler katılım gösterdi. Eş zamanlı gerçekleştirilen toplantılarda partinin ilçelerdeki çalışmaları değerlendirildi. Divan kurulunun seçilmesiyle başlayan toplantı saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Toplantıda Divan Başkanı olarak İl Yönetim Kurulu Üyesi Güven Demirağ seçildi. Divan Başkanı Demirağ toplantının açılış konuşmasını yapıp davetlilere hoş geldin dedi. Demirağ’ın konuşmasının ardından Yeni Şakran Mahalle Başkanı Osman Baltacı söz aldı. Başkan Baltacı da mahallede gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsederek konuşmasını tamamladı. Ardından AK Parti Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Sarıkaya kürsüye davet edildi. Başkan Sarıkaya da göreve getirildiği günden bu yana partiye yapılan genç üye sayıları hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu.

Şule Akman, “AK kadınlarımız hiçbir fedakârlıktan kaçınmamaktadır.”
Başkan Sarıkaya’nın ardından AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Başkan Yıldırım, kadınların siyasetteki gücünün yadsınmayacak kadar fazla olduğunu belirtti.
Şule Akman “Bizim için asıl olan bu hasletlere sahip olmamızı sağlayan Büyük Dünya Lideri Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve davasına güçlü bir omuz vermektir.“Kadınlar siyasetin öznesidir” diyerek bizlere değer veren böylesi bir lidere layık olabilmek için sürekli alanlarda olmayı, vatandaşımızın yanında olmayı sürdürüyoruz.    Hiçbir egomuz yok. Kişisel beklentimiz, siyasi ikbal hesabımız olmadı. Bizim için tek bir başarı vardır, bu da AK Partimizin mecliste en yüksek temsilini devam ettirmesi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023’te tekrar Başkan olarak seçilmesidir.
    Biraz önce de ifade etmeye çalıştığım gibi AK Parti’nin tüm teşkilatlarında olduğu gibi Kadın kolları olarak da sadece seçimden seçime çalışan bir anlayışta değiliz. Biz büyük bir aileyiz. Bu anlayışla geleceğe emin adımlarla yürüyoruz.    Bu anlamda, ülkemizin ve milletimizin geleceği adına AK kadınlarımız hiçbir fedakârlıktan kaçınmamaktadır.”dedi.

Kadın kolları başkanı Şule  Akman  Aliağa’da AK Kadınlar olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsederek sözlerine son verdi. Başkan Şule Akman Yıldırım’ın ardından Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Aras sözlerine başladı. Başkan Yardımcısı Aras, son dönemde Aliağa’da faaliyete geçirilen projelerden bahsederek sözlerini tamamladı.
Hamdi Erdem, “Çocuklarımız ve gençlerimiz sporun her dalıyla uğraşabilecektir”
Ardından AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Başkan Erdem, konuşmasına davetlileri selamlayarak başladı. Başkan Erdem, konuşmasında son dönemde Aliağa’ya getirilen hizmetlerden de bahsetti. Erdem, “İlçemiz bu zamana kadar hep sanayi ve istihdam özellikli bir ilçe olarak bilindi. Ama artık bunun yanında turizm, sağlık ve spor ile anılan bir İzmir ilçesi olacaktır. Projelere baktığımızda sağlık alanında 70 yataklı bir kapasite kısa zamanda 600 yatağa çıkacaktır. İlçemizde Fen lisemiz olacaktır. Çocuklarımız ve gençlerimiz sporun her dalıyla uğraşabilecektir. Hiçbir altyapı eksikliği olmadığı gibi çevre ilçelerin de tercih edeceği bir eğitim, sağlık ve spor altyapısı ilçemizde hazır hale gelecektir.” Dedi.
“Cumhur İttifakımız, bizim gözbebeğimizdir”
Konuşmasına Cumhur İttifakı’ndan da bahsederek devam eden Başkan Erdem, “Ülkemizin, birlik ve beraberliği için, dahili ve harici düşmanlarımıza, birlikte karşı koymak adına, tesis edilen Cumhur İttifakımız, bizim gözbebeğimizdir ve ilçemizde birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediye başkanımızın, ilçemizin çehresini daha da güzelleştiren projelerini, yakından takip ediyor ve destekliyoruz. İlçemizin hayrına olacak projeler için bir ve beraber adımlar atıyoruz. Mahallelerimizin sorunlarına yerinde çözüm sunmak ve hasbihal etmek için her hafta Cuma namazını bir mahallemizde kıymetli Kaymakamımız ve değerli belediye başkanımız ile birlikte eda ediyoruz. Devlet millet dayanışmasının en güzel örneklerinden birisini, ilçemizde her hafta, hayata geçiriyoruz. Bu projeye desteklerinden ötürü, kıymetli kaymakamımıza ve değerli belediye başkanımıza                 huzurlarınızda bir kere daha, teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Necip Nasır, “Türkiye’yi hak ettiği noktaya getiremedik”
AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem’in ardından kürsüye AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır davet edildi. Milletvekili Nasır da konuşmasına üyeleri selamlayarak başladı. Nasır, “ Milletimiz Çanakkale Savaşı’nda düşmanı birlik ve beraberliğimizle, kardeşliğimizle yendik. Yine İstiklal Savaşı’nı aynı güçle kazandık. Ama değerli dava arkadaşlarım maalesef ama Anadolu’nun küllerinden doğan Cumhuriyet’in kuruluşundan sonra Çanakkale Savaşında ve İstiklal Harbinde göstermiş olduğumuz birlik ve beraberliği, hedeflerimiz muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarabilmeyi bir araya getiremedik. Türkiye’yi hak ettiği noktaya getiremedik. İşte AK Parti Hükümeti döneminde bizi esas meselelerimizden uzaklaştıran bölme ve sömürme anlayışını hem ekonomide hem demokraside attığı adımlarla kırmaya çalışan AK Parti’ye de yapılan saldırılara da hep birlikte şahit olduk. Ama beceremediler. Allah’ın izniyle 2023’te Türkiye hedefine ulaşacak. İzmir teşkilatları olarak durmak yok yola devam diyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.” Şeklinde konuştu. Ardından AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’na yeni üye olmuş vatandaşlara rozetleri takıldı. Çektirilen hatıra fotoğrafının ardından toplantı son buldu.