Aliağa'da 19 Mayıs coşkusu evlere taşındı

Aliağa’da 19 Mayıs coşkusu evlere taşındı

Editör: Aliağa Medya
20 Mayıs 2020 - 02:10
 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta korona virüs tedbirleri kapsamında evlerden kutlandı. Aliağa’da  uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bayram coşkusu evlere taşınırken, Belediye Hoparlöründe  çalınan marşlarla vatandaşları coşturdu. Kutlama programı saat 19.19'da İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 101'inci yılında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Aliağa’da düzenlenen programlarla kutlandı. Ülke genelinde alınan korona virüs tedbirleri kapsamında binlerce Aliağalı  Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı evlerinde kutladı. Türk bayraklarıyla donatılan balkon ve pencerelere çıkan vatandaşlar, saat 19.19'da bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okudu. Belediye Hoparlöründe Çalınan  marşlara hep bir ağızdan eşlik etti.
Öte  yandan Siteler mahallesinde  bulunan Şubat  sitesinde oturan vatandaşlar ise  site içerisine  büyük Türk bayrağı asarak   İstiklal  Marşın okunmasının ardından  Çalınan  10'uncu Yıl Marşı, İzmir Marşı gibi marşlara hep bir ağızdan eşlik etti.